Fiica lui Hagi, şansele să reuşească în actorie, în America: Acolo, pilele funcţionează mai tare decât la noi

Kira, fata de 18 ani a lui Gheorghe Hagi, pleacă săptămâna aceasta în SUA, pentru a studia actoria, la New York Film Academy (NYFA) din Los Angeles, cursurile urmând să înceapă pe 1 octombrie.

08 sept. 2014, 08:44
Fiica lui Hagi, şansele să reuşească în actorie, în America: Acolo, pilele funcţionează mai tare decât la noi

Kira Hagi a apărut în scurt-metrajul „Bucureşti, te iubesc” şi a primit multe laude pentru prestaţia sa, dar fiica lui Hagi doreşte să-şi perfecţioneze talentul la şcolile de actorie din SUA.

Despre şansele sale de reuşită în America a vorbit profesoara sa de canto, Crina Mardare, care a declarat pentru ziarulring.ro: „Este o fată extrem de talentată, cu o sensibilitate aparte. S-a pregătit cu o profesoară de actorie din America, adusă în România de Bobby Păunescu. Cu mine a vrut să-şi lucreze vocea, îi place foarte mult şi muzica. De altfel, acest lucru o va ajuta foarte tare pentru că muzica este o componentă, o latură a actoriei.

A fost timp de doi ani la studioul meu. Am reuşit s-o cunosc foarte bine. Sunt sigură că va avea o carieră frumoasă în film. O simt că este foarte determinată în ceea ce face. Nu vrea să se vorbească despre ea ca despre fata lui Gică Hagi, ci despre Kira Hagi„.

Citeşte şi Fiica lui Hagi caută celebritatea. Kira s-a înscris la o renumită casă de producţie

Crina Mardare consideră că numele Hagi o va ajuta foarte mult pe Kira în aventura ei în America. „Şi-a exersat vocea pe câteva piese de nişă. Ea nu este precum tinerii din ziua de azi, care n-au în cap decât «hausăreală» şi «clubăreală». A cântat pe o piesă a lui Santana şi alte câteva melodii destul de dificile. Nici nu ştiu de unde are fata asta atâta talent la aşa ceva! Ştiţi care e treaba?

În America, treaba asta cu pilele, relaţiile şi chestii de genul ăsta funcţionează mai tare decât la noi. Ei, americanii, pun mare accent pe faptul că e fata lui X, mare vedetă, sau a lui Y, fost mare sportiv. Eu cred că lucrul acesta o va ajuta foarte tare. Ştiu asta de la fiul meu, care studiază şi el la Boston„, a mai spus Crina Mardare.

Citeşte şi KIRA HAGI pleacă în AMERICA. Prima reacţie a lui GICĂ HAGI