Fiica lui Lică Nunweiller, atac devastator la adresa lui Cornel Dinu. „A îmbătrânit urât, şi-a turnat colegii la Securitate!”

Mihaela Nunweiller, fiica lui Lică Nunweiller, l-a atacat violent pe Cornel Dinu pe contul personal pe Facebook pe Cornel Dinu.

03 mai 2018, 15:10
Fiica lui Lică Nunweiller, atac devastator la adresa lui Cornel Dinu. „A îmbătrânit urât, şi-a turnat colegii la Securitate!”

Mihaela Nunweiller a reacţionat după propunerea ca noul stadion al lui Dinamo să poarte numele lui Cornel Dinu.

Replici SUBURBANE între Cornel Dinu şi Adrian Thiess. „Are boala lui Eminescu, e un caracter infect”

„Despre Dinu, nu mă apuc să scriu ce știu. Pentru că e un individ care a trăit și îmbătrânit urât și despre care îmi repugnă amintirile. Și cele de când eram mică și auzeam ce vorbeau tata și frații lui despre el. Dar și mai mult de când am crescut și am înțeles singură ce înseamnă un om cu caracter urât. De fapt, fără caracter. Unul care și-a turnat colegii la Securitate, i-a săpat cât a putut de mult pentru a-i înlătura ori din echipă ori de pe banca tehnica (și prin intermediul consoartei care era mai mult iubită de conducerea clubului, decât de alții!), și al cărui tătuc este Iliescu. Ion. Ăla de îi curge comunim și bolșevism în loc de sânge prin vene!”, a scris fata lui Lică Nunweiller pe Facebook.

Familia Nunweiller a numărat cinci frați fotbaliști: Dumitru, Ion, Lică, Victor și Eduard, fiecare trecut cel puțin o dată pe la Dinamo. Lică Nunweiller a jucat la Dinamo între 1957 și 1967, din postura de mijlocaș. A marcat 5 goluri în 140 de meciuri, câștigând cinci titluri și două Cupe ale României. A murit în 2013.