Fiica lui Oreste este însărcinată. Fostul prezentator tv va deveni bunic la doar 43 de ani

Fiica lui Oreste va deveni în curând mămică. Astfel, fostul prezentator tv va deveni buni la doar 43 de ani. Apropiaţii au aflat recent veste, totul fiind ţinut secret.

17 iul. 2018, 17:19

Aflat în mijlocul unor acuzații destul de grave, în care se vorbește despre traficul de stupefiante, Oreste are și motive de fericire pe care le-a ținut la secret până acum. Fiica fostului om de televiziune, Sabina, este însărcinată în șase luni și jumătate.

Fiica lui Oreste s-a măritat anul trecut cu iubitul ei, Adi, un tânăr din Tulcea. Sabina s-a pozat, etalându-și burtica, și a comentat: „Momente ce vor ramane în aminitire…26 de săptămâni”. Amicii ei s-au bucurat să afle că Sabina este gravidă și i-au transmis mesaje de felicitare.

„„Felicităăări! Cea mai frumoasă viitoare mamică! Vin dj la botez… Felicitări, Sabina. Să fie într-un ceas bun. Multă sănătate şi fericire”, i-au transmis apropiații.

Citeşte şi Oreste Teodorescu, audiat ca martor la DIICOT Ploieşti în dosarul „Droguri pentru VIP-uri”: „Nu am nicio legătură cu acest caz”