Fiica ministrului Educației, Valentin Popa, postare revoltătoare: „Baftă, fraierilor, ştim ce pică la BAC”

Una dintre fiicele ministrului Educaţiei, Valentin Popa, este în centrul unui scandal uriaş. Tânăra, care susţine anul acesta examenul de Bacalaureat, apare într-o fotografie în care face gesturi obscene. Un mesaj de-al unuia dintre colegii săi a revoltat pe toată lumea.

RomaniaTV.net
25 iun. 2018, 14:05

Poza a fost postată pe reţelele sociale de către unul dintre colegii fetei, cu mesajul „Baftă, fraierilor, ştim ce pică”.

Contactat de Antena 3, ministrul Educaţiei s-a arătat revoltat şi a susţinut că orice insinuări pe acest subiect sunt minciuni.  „Să știți că și eu l-am sunat pe domnul ministru pentru că voiam să am un punct de vedere autorizat. Nu susține că ar fi reală această poză, inclusiv cu ce scrie acolo. Mi-e greu să comentez având în vedere că nu am certitudinea că poza e reală și că textul aparține domnișoarei. Mi-a spus că poza nu e reală și e foarte revoltat pe ce a apărut în spațiul public”, a spus Iulian Cristache, președintele Federației Asociatiilor de părinți.

Si fiica cea mică a Ministrului Educației a susținut anul acesta un examen important, Evaluarea Națională. Adolescenta a fost notată cu 9,70 la limba și literatura română, 9,60 la matematică, figurând în statistici cu o medie a examenului de 9,65, conform monitorulsv.ro.

Fiica șefului de la Educație a absolvit Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava.