Echipajul unei curse Air France, arestat şi torturat 24 de ore de către fiica unui ministru. Tânăra nu a avut loc la clasa business

Un echipaj al Air France a fost reţinut timp de 24 de ore, în Buenos Aires, după ce fiica unui fost ministu argentinian a reclamat că nu i s-a oferit niciun loc la clasa "business".

14 nov. 2017, 13:54
Echipajul unei curse Air France, arestat şi torturat 24 de ore de către fiica unui ministru. Tânăra nu a avut loc la clasa business

Pentru că a fost refuzată din lipsă de locuri la clasa solicitată, fiica fostului ministru a încercat să se răzbune. Ea a ţinut la sol, timp de 24 de ore, nava cu echipaj cu tot. Mai mult decât atât, tânăra s-a plâns că vecinul său de scaun ar fi avut o atitudine deplasată la adresa ei, acuzându-l că s-ar fi masturbat alături de ea.

După multe insistenţe, i s-a schimbat şi locul în avion.  Incidentul părea să se fi stins după acest episod, dar… surpriză! Nu mai puţin de 14 membri ai echipajului avionului companiei Air France au fost reţinuţi la Buenos Aires şi interogaţi „în condiţii care încalcă flagrant Drepturile Omului”, iar unii dintre ei, încarceraţi şi mai târziu eliberaţi fără vreo explicaţie, potrivit sindicatului SNPNC, al personalului navigant.

Citeşte şi Aterizare forţată a unui avion de pasageri. Cel puţin o persoană a fost rănită şi transportată la spital.

Unul dintre membrii echipajului avionului a fost „închis într-un spaţiu de 1 metru pătrat, fără posibilitatea de a se aşeza, nici de a bea sau mânca ceva timp de mai multe ore. Apoi, a fost interogat în aceleaşi condiţii de către un judecător (…) şi chiar de către un fost viceministru al Justiţiei – nimeni altul decât tatăl tinerei care a provocat scandalul,  potrivit France Info.

Compania Air France a anunţat că va face plângere în justiţie referitoare la acest caz.