Fiica unui om de afaceri s-a spânzurat la 32 de ani, chiar înaintea nunţii. Mii de mesaje pe internet

Oana Ioja, fiica omului afaceri Livius Ioja, zâmbea în Tenerife în urmă cu o lună. Joi s-a sinucis, avea doar 32 de ani şi urma să se căsătorească.

RomaniaTV.net
16 nov. 2018, 08:38
Fiica unui om de afaceri s-a spânzurat la 32 de ani, chiar înaintea nunţii. Mii de mesaje pe internet

În urmă cu o lună, Oana Ioja se afla în concediu în Tenerife, zâmbind. Azi, Oana nu mai este printre noi, iar zâmbetul i-a dispărut de pe buze după ce s-a sinucis. Inexplicabil deocamdată, pentru că nu se știe ce a putut-o determina ca la doar 32 de ani să renunțe la zâmbetul frumos și la propria-i viață.

Fiica unui om de afaceri român s-a sinucis la 32 de ani. Nu s-a găsit niciun bilet de adio

Oana Ioja a fost fiica fostului director Arbema și și-a pus capăt zilelor în propria locuință. notează specialarad. Oana Ioja urma să se căsătorească peste numai câteva luni şi îşi planificase deja luna de miere. Împreună cu soţul, Oana urma să plece în Spania, deşi există şi suspiciuni ca ar fi survenit o ruptură între ei chiar înainte de nuntă. Tânăra era partener la o agenţie de turism din Timişoara. 

Mesajele emoționante ale prietenilor Oanei

Evenimentul tragic a luat prin surprindere pe toată lumea apropiată de Oana Ioja. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca viața sa să se termine atât de repede, cu atât mai mult cu cât aceasta se pregătea de cele mai frumoase clipe. Femeia urma ca în câteva luni să se căsătorească, luna de miere fiind deja aranjată. „Cat de tare te-a durut sufletul? Somn lin între îngeri, fată frumoasă.”, „Dumnezeule……  Nu imi revin…”, „Dumnezeu sa te odihnească în pace!”, ” Ha?ce s-a intamplat?”, „Sincere condoleante ”, acestea au fost primele mesaje ale prietenilor virtuali ai fiicei milionarului din Arad.