Filiale PSD au afişat pe pagina de Facebook mesaje conform cărora Simona Halep a fost huiduită pe stadion, dar aclamată la mitingul PSD

Publicat: Marţi, 12 Iunie 2018 23:23 // Actualizat: Marţi, 12 Iunie 2018 23:41 // Sursa: romaniatv.net

Filiale PSD postează pe paginile lor de Facebook filme sau colaje prin care acreditează ideea că huiduielile care au putut fi auzite luni seară pe Arena Naţională au vizat-o pe Simona Halep.

Filialele PSD Tulcea şi Giurgiu au postat acelaşi colaj cu imagini cu Simona Halep şi cu trofeul de la Roland Garros, din mesajele prezentate rezultând că "Simona Halep a fost huiduită de 20.000 de fani pe Arena Naţională", luni, în timp ce sâmbătă, când a avut loc mitingul PSD, a fost aplaudată de "sute de mii de români, în Piaţa Victoriei".

PSD Tulcea a scris că huiduirea Gabrielei Firea a fost o nedreptate, "a fost o ilogică atitudine cu efect de turmă, pe de-o parte, şi o nedreptate umană, pe de alta".

PSD Bucureşti a postat pe pagina de Facebook un film însoţit de mesajul "Ruşinea ţării #Rezist", în care se vorbeşte despre "Manipularea #Rezist" şi despre faptul că a fost huiduit momentul de glorie al Simonei Halep, despre fondatorul grupului Corupţia Ucide, Florin Bădiţă, prezentat ca fiind "fostul consilier al euro-pârâcioasei Monica Macovei". De asemenea, în fllmuleţ se susţine că momentul huiduielilor a fost pregătit cu "minciuni ordinare", începând cu anunţul lui Nicuşor Dan conform căruia Simonei Halep nu i s-a permis de căttre primărie să se întlnească cu românii într-o piaţă din Bucureşti. Ultima imagine din film este mesajul "Ruşine! #Rezist! Simona nu merita asta".

 

Luni seară, aproximativ 20.000 de oameni au fost pe Arena Naţională, unde Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros. Halep a venit însoţită de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a fost huiduită de cei din tribune când îi oferea Simonei Halep cheia şi o plachetă. De altfel, primarul Capitalei a părăsit Arena Naţională imediat după acest moment.

Ulterior, Gabriela Firea, a afirmat, într-o postare pe Facebook, după ce a fost huiduită pe Arena Naţională, la ceremonia de prezentare a trofeului primit de Simona Halep după victoria de la Roland Garros, că de dimineaţă "aparatul sorosist de propagandă" a demarat compromiterea evenimentului şi că seara "echipe de cetăţeni cu venin" au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, apreciind că, din respect pentru performanţa Simonei Halep, aceştia puteau lăsa o jumătate de oră ura la poarta Arenei Naţionale, argumentul său fiind că "acolo este despre sport, respect, valori, performanţă, nu despre câţi bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucureştiul într-un oraş sub asediu".

Gabriela Firea, huiduită de spectatorii aflaţi pe Arena Naţională la ceremonia de primire a Simonei Halep. Reacţia primarului Capitalei

Ulterior, ca urmare a criticilor şi insultelor celor care i-au comentat postarea, Firea şi- a închis pagina de Facebook. Marţi şi-a redeschis-o, însă comentariile au reapărut, motiv pentru care şi-a închis-o din nou. Au urmat mai multe episoade în care pagina a fost închisă şi apoi redeschisă, inclusiv textul referitor la incidentele de pe Arena Naţională fiind şters şi repostat.

Victor Ponta susţine că mesajele din care ar rezulta că Halep a fost de fapt huiduită pe Arena Naţională sunt postate de la sediul central al PSD de "un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamţ"

Fostul lider PSD Victor Ponta susţine că mesajele din care ar rezulta că Simona Halep a fost de fapt huiduită pe Arena Naţională sunt postate de la sediul central al PSD pe paginile de Facebook ale filialelor de "un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamţ" şi face apel la foştii săi colegi de partid să ştyeargă postarea de pe conturole organizaţiilor lor.

"Îi rog pe foştii mei colegi din PSD Tulcea, Constanţa, Giurgiu, Mehedinţi şi din alte judeţe să şteargă repede această mizerie care a fost postată de la Sediul Central al PSD pe conturile organizaţiilor locale. Oamenii nu ştiu (aşa cum ştiu eu) că aceste materiale mincinoase, manipulatoare şi absolut mizerabile sunt gândite şi postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamţ (numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit "şobolan" ca nu trebuie jigniţi şobolanii şi ascultă doar de "Dom Prşedinte")!", scrie Ponta.

El avertizează că pentru aceste minciuni oribile despre Simona Halep vor fi înjuraţi şi sancţionaţi pe nedrept membrii PSD.

Filiale PSD au postat marţi seară pe paginile lor de Facebook filme sau colaje prin care acreditează ideea că huiduielile care au putut fi auzite luni seară pe Arena Naţională au vizat-o pe Simona Halep sau i-au stricat acesteia monentul de glorie.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
filiale PSD PSD SIMONA HALEP
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 iun 23:10
Răspunde | Votează email 0 email
guest
daca as avea o putere , as strange toate animalele din psd, si adeptii acestui partid de cakat,i-as strange intr-un lagar , m-as imbata intr-o seara si i-as omora pe toti.
1
EUR
4.6550
RON
17 Dec
noapte -1 °
zi 0 °
Ultimele joburi adaugate
24 H