Film de groază, special conceput pentru tablete şi smartphone-uri

Un nou studio de la Hollywood a scos un film de groază, "Haunting Melissa", special conceput ca o aplicaţie pentru tablete şi smartphone-uri, un nou mijloc de a "atrage publicul", crede autorul acestuia.

17 mai 2013, 06:53
Film de groază, special conceput pentru tablete şi smartphone-uri

„Am vrut să găsesc alte mijloace de a spune o poveste, în structura şi în modul de a atrage publicul, într-o manieră care foloseşte cu adevărat tehnologia conţinută în aceste aparate atât de puternice’, a declarat realizatorul Neal Edelstein.

Filmul, prevăzut să ruleze pe iPad şi iPhone, permite derularea „capitolelor” pe măsură ce utilizatorul deblochează părţile deja văzute, potrivit Agerpres.

„Haunting Melissa” se adresează publicului tânăr, care merge mai puţin la cinema decât generaţiile precedente, şi care este în permanenţă pătruns de cultura reţelelor sociale şi a mobilelor, explică cineastul.

Studioul său, Hooked Digital Media, a fost creat pornind de la această idee a distribuţiei care nu mai trece pe la marile ecrane. Şi, conform lui, filmul astfel produs este mai lung decât un film tradiţional, dar fără să aibă lungimea unui serial de televiziune.