Filme de familie pe care trebuie să le vezi

Fiecare familie ar trebui sa aiba o seara de film in care sa se adune cu totii in fata televizorului si sa urmareasca un program linistitor, care sa multumeasca toate gusturile.

20 mart. 2017, 22:00
Filme de familie pe care trebuie să le vezi

Little Miss Sunshine (Fiecare se crede normal)

Olive, in varsta de sapte ani, are o singura dorinta: sa castige concursul de frumusete Little Miss Sunshine. Insotita de familia ei disfunctionala, Olive porneste intr-o calatorie plina de aventuri spre California. Tatal, Richard, incearca disperat sa-si vanda programul „Calea spre succes in 9 pasi”. Mama, Sheryl, incearca sa puna sub tacere problemele fratelui ei, specialist suicidar in opera lui Proust, de-abia iesit din spital dupa ce a fost concediat de amantul sau.

We Bought a Zoo (Avem un zoo!)

Un vaduv isi ia copiii si se muta la tara pentru a avea grija de animale exotice. Barbatul si-a cheltuit toate economiile pentru a cumpara o gradina zoologica paraginita, in care traiesc vreo 200 de animale pe cale de disparitie. El decide sa renoveze si sa redeschida gradina zoologica in amintirea sotiei sale, Katherine, care a murit din cauza cancerului. Benjamin stie ca sotia sa ar fi fost incantata de idee si ar fi facut orice pentru a salva animalele. Animalele de la gradina zoologica vor fi ingrijite de Benjamin si de cei doi copii ai sai, Dylan si Rosie, de Duncan, tatal jurnalistului, de vecini si de doi angajati foarte energici. Impreuna, ei vor reconditiona Rosemoor Animal Park.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.