Filmul „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea”, difuzat şi în România. Când va avea loc PREMIERA

Filmul "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", cu Ashton Kutcher în rolul principal, va avea premiera pe marile ecrane din România, pe 23 august, informează distribuitorii, Hollywood Multiplex Operations.

25 iul. 2013, 12:23
Filmul „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea”, difuzat şi în România. Când va avea loc PREMIERA

Din distribuţia filmului „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea” fac parte Ashton Kutcher, Josh Gad, Dermot Mulroney, Matthew Modine, John Getz şi J.K. Simmons, potrivit Mediafax.

Vezi şi: Prima imagine oficială care promovează filmul despre Steve Jobs

Este nevoie de un singur om pentru pornirea unei revoluţii. „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea” este povestea extraordinară a lui Steve Jobs (Ashton Kutcher), inovatorul emblematic şi antreprenorul desăvârşit care a făcut imposibilul. Filmul spune povestea tulburătoare a omului care a trasat viitorul tehnologiei şi a schimbat lumea pentru totdeauna.

Regizat de Joshua Michael Stern, filmul „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea” redă aproape 40 de ani din viaţa co-fondatorului Apple, anii de luptă, declin şi revenire care l-au făcut pe Jobs simbolul de astăzi.

Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a murit la vârsta de 56 de ani, în urma unui cancer pancreatic, pe 5 octombrie 2011.

Citeşte şi: Steve Jobs a „prezis” în 1983 apariţia iPad-ului şi a tehnologiei wireless