Filmul violului din Satu Mare: „M-au ameninţat că mă dezbracă şi mă abandonează în pădure!”

Cei trei tineri din Satu Mare care au violat în 11 august o elevă de 14 ani au pledat diferit în fața judecătorilor, atunci când au fost duși de procurori pentru arestare. Mihăiţă Sebastian Cseh şi Sarkozi Francisc și-au recunoscut fapta și au declarat că regretă, în timp ce Petrişor Fanea nu a vrut să dea declarații, prelevându-se de "dreptul la tăcere".

07 sept. 2015, 14:09
Filmul violului din Satu Mare: „M-au ameninţat că mă dezbracă şi mă abandonează în pădure!”

Francisc Sarkozi a spus judecătorului că regretă că „a ascultat de Alex Erdei” și s-a apărat afirmând că nu înțelege de ce fata a transmis mamei sale un SMS cu textul „stai liniștită că în 30 de minute ajung acasă”, când putea să ceară ajutor.

Mihăiţă Sebastian Cseh, Petrişor Nathaniel Fanea şi Sarkozi Francisc sunt cercetați în stare de arest preventiv, după ce în 11 august au încercat să violeze o elevă de 14 ani. Cei trei au urcat-o într-o maşină şi au dus-o în comuna Vama, mai exact în zona denumită Puturoasa. Aici, sub ameninţare, Mihăiţă Sebastian Cseh, Petrişor Nataniel Fanea şi Sarkozi Francisc au violat-o pe minoră. Apoi au adus-o din nou în Satu Mare și au lăsat-o într-o stație de taxi.

Dezvăluiri cutremurătoare despre fata de 12 ani violată, care a vrut să se sinucidă: „Mami, tu nu ştii…”

Potrivit încheiereii şedinţei de judecată din 13 august de la Judecătoria Satu Mare, când cei trei violatori au fost arestați, în data de 11 august, aflându-se în comuna Vama, Petrişor Nathaniel Fanea, Sarkozi Francisc, Alex Erdei și A.S.M au luat decizia de „a contacta telefonic o fată din Negrești-Oaș pentru a întreține relații sexuale”. Acesta era cunoscută de Francisc Szarkozi ca fiind „o fată care întreține relații sexuale contra-cost”.

„Din cauza faptului că niciunul dintre suspecți nu avea numărul acesteia de telefon, Petrișor Nathaniel Fanea l-a întrebat pe Alex Ardei dacă nu cunoaște el pe cineva care ar putea întreține raporturi sexuale cu ei. Acesta le-a raspuns că știe o persoană, dar care locuiește în Satu Mare. În urma discuțiilor, aceștia au stabilit, sub pretextul că merg la un suc, să o ia din Satu Mare pe persoana vătămată și să o aducă în localitatea Vama, und elocuiau și să întrețină raporturi sexuale cu aceasta”, se arată în încheierea Judecătoriei Satu Mare.

Alex Erdei a contactat-o telefonic pe aceasta, spunând că este ziua lui de naștere și că o invită la un suc. Aceasta a acceptat, dar l-a rugat să vină înainte de ora 24,00 întrucât ea nu poate sta mai mult de această oră.

CITEŞTE ŞI: Încă o oroare în Vaslui. Fetiţă violată de propriul tată sub ochii surorii mai mici

Petrișor Nathaniel Fanea a sunat o persoană, să-i ducă în Satu Mare. Împreună cu șoferul mașinii, cei trei au venit în Satu Mare, unde în spatele magazinului Profi de pe b-dul Cloșca Petrișor Nathaniel Fanea și Francisc Szarkozi au coborât din mașină pentru ca victimei să nu i se pară ceva suspect. Ei su-au înțeles cu Alex Erdei ca după ce o ia pe victimă în mașină, să se reîntâlnească pentru merge cu toții în Vama.

Fata a propus să meargă la cafeneaua Ambiance, dar Petrișor Nathaniel Fanea i-a cerut șoferului să-i ducă în Vama. Aici, fata a fost urcată într-o altă mașină, iar lui Szarkozi, Fanea și Erdei li s-au alăturat și Sebastian Mihăiță Cseh.

„Cei trei tineri au conceput un plan prin care să simuleze o bătaie cu inculpatul Erdei Alex, pentru ca persoana vătămată să creadă că acesta nu este implicat”, se arată în încheierea Judecătoriei Satu Mare.

La Puturoasa, au coborât toți din mașină și i-au propus victimei să întrețină raporturi sexuale cu ei, iar întrucât aceasta a refuzat, Mihăiță Sebastian Cseh a amenințat-o că o va dezbrăca, îi va lua telefonul și o va abandona în pădure.

„Plângând, victima a intrat în mașină și a întreținut raporturi sexuale orale cu Fanea Nathaniel Petrișor, după ce acesta i-a introdus un deget în vagin pentru a vedea dacă este virgină, a dezbrăcat-o și a încercat să întrețină raporturi sexuale cu ea, dar nu a reușit. După ce Nathaniel Petrișor Fanea a ieșit din mașină, a intrat Sebastian Mihăiță Cseh, care și el a întreținut raporturi sexuale prin constrîngerea persoanei vătămate. După aproximativ 15 minute, și acesta a ieșit din mașină, ei coborând mai jos pe deal, întrucât au auzit zgomote în pădure. Odată ajunși acolo, în mașină a intrat Francisc Szarkozi, care și el a întreținut raporturi sexuale prin constrângerea persoanei vătămate. Tot el este cel care, la insistențele victimei a dus-o pe aceasta în Satu Mare, lăsând-o într-o stație de taxiuri”, se mai precizează în încheierea Judecătoriei Satu Mare.

Atunci când a cerut arestarea celor trei, procurorul de caz a apreciat că fapta a fost săvârșită împotriva unei minore, după o planificare atentă a detaliilor, iar modul de operare este deosebit de periculos. Și judecătorul care i-a arestat pe cei trei a apreciat că reprezintă un pericol social, având în vedere modul de comitere a faptei, prin conceperea unui plan infracțional, împreună cu un incuplat minor. Și timpul ales pentru săvârșirea faptelor, noaptea târziu, la distanță față de Satu Mare, lângă pădure, într-o zonă izolată, precum și vârsta fragedă a victimei, sunt argumente că arestul al domiciliu sau controlul judiciar nu ar fi suficiente și se impune arestarea lor preventivă.

Șocantă a fost și declarația făcută de Mihăiță Sebastian Cseh, care a afirmat că nu s-a prezentat la Parchet în 13 august dată la care a fost citat, deoarece se afla la domiciliul… viitoarei soții.