Cel mai EMOŢIONANT clip în memoria lui PAUL WALKER. Vezi VIDEO

Fanii actorului Paul Walker sunt încă marcaţi de tragedia în care acesta şi-a pierdut viaţa. În memoria actorului, aceştia au realizat un filmuleţ cu cele mai importante scene în care apare acesta în celebra serie "Fast & Furious".

05 dec. 2013, 13:57
Cel mai EMOŢIONANT clip în memoria lui PAUL WALKER. Vezi VIDEO

Paul Walker alias Brian O’Conner din „Fast & Furious” şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident rutier petrecut în localitatea Valencia din sudul Californiei. Potrivit informatiilor date de politie, Paul Walker se afla pe scaunul din dreapta al unui bolid Porsche Carrera GT condus de un prieten de-al sau, fost pilot de curse, in momentul in care s-a petrecut cumplita tragedie. Masina s-a izbit violent de un copac, apoi a luat foc si a ajuns un morman de fiare contorsionate.

Vezi şi: ULTIMA FOTOGRAFIE cu Paul Walker în viaţă. Cu cine s-a întâlnit cu două ore înainte să moară

PAUL WALKER a murit din cauza leziunilor provocate de accidentul violent după ce maşina s-a lovit puternic de un obiect fix şi a rănilor multiple provocate de arsuri, susţin medicii legişti care s-au ocupat de autopsie. Amănuntul terifiant este că Walker A SUPRAVIEŢUIT IMPACTULUI, dar a murit ulterior din cauza rănilor grave şi a traumatismelor de la arsuri.

Acelaşi verdict medical a fost pus şi pentru prietenul actorului, aflat la volanul Porsche-ului, cu precizarea că acesta se pare că a murit în momentul coliziunii. În ceea ce priveşte raportul toxicologic, acesta va fi gata în şase-opt săptămâni, susţin legiştii.

Cardiacii nu trebuie să vadă asta. Pe Internet a apărut FOTOGRAFIE cu Paul Walker, imediat după accident