Filosoful Mihai Şora, mesaj misterios către cititorii săi: "Mă veţi căuta şi nu voi fi de găsit"

Publicat: Marţi, 07 Martie 2017 17:55 // Actualizat: Marţi, 07 Martie 2017 17:55 // Sursa: romaniatv.net

Filosoful Mihai Şora a revenit marţi pe reţeaua de socializare Facebook cu un mesaj misterios, sub forma unui catren, în care le transmite prietenilor şi admiratorilor săi că "atât a fost. Mă veţi căuta,– şi nu voi fi de găsit.”

„Dragii mei, atât a fost. Mă veţi căuta,– şi nu voi fi de găsit.” - a scris marţi, pe Facebook, Şora, mesajul său fiind distribuit de aproape 200 de ori pe reţeua de socializare şi apreciat de mii de utilizatori.

Mesajul misterios al filosofului s-ar putea referi la posibila sa retragere din mediul virtual, acesta fiind un utilizator activ de Facebook, pe pagina sa postând eseuri, luări de poziţie pe teme sociale şi politice, sau videoclipuri cu fragmente de texte citite de acesta.

Mesajul a generat un val de reacţii din partea prietenilor virtuali ai filosofului, actriţa Oana Pellea scriindu-i un comentariu filosofului. „Sper ca vb (n.r. - vorbiţi) despre facebook...”.

O altă utilizatoare i-a transmis acestuia: „Vă iubesc, Domnule Şora. Vă mulţumesc pentru tot ce sînteţi şi pentru seminţele de lumină pe care le-aţi plantat în inima mea. Călătorie senină în continuare, oriunde ar duce ea!”, în timp ce alţii l-au rugat pe academician să nu renunţe la mesajele lui de pe Facebook: „Nu aveti voie sa renuntati! Sunteti cel care imi face diminetile la metrou mai frumoase citindu'va! Sunt egoista, dar mai vreau sa va citesc multe dimineti de acum incolo!”

Filosoful şi eseistul Mihai Şora, născut pe 7 noiembrie 1916, este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de cultură din România. Mihai Şora este şi membru de onoare al Academiei Române.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cititori Facebook filosoful Mihai Sora Mihai Șora
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
21 Jan
noapte -4 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H