FINALA EXTALON ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE KANAL D: A fost chemată ambulanţa, marele favorit s-a accidentat

FINALA EXTALON ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE KANAL D: Iulian Pîtea a avut probleme de sănătate la finalul unui traseu jucat cu Alin Andronic. El a cerut intervenția medicilor după ce a acuzat dureri lângă coaste.

16 dec. 2018, 10:25
FINALA EXTALON ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE KANAL D: A fost chemată ambulanţa, marele favorit s-a accidentat

CASTIGATOR EXATLON 2018 Beatrice Olaru a luat trofeul

FINALA EXTALON ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE KANAL D: Sportivul răsufla greu și se ținea de șold la terminarea traseului. El a acuzat o stare de greață și s-a lăsat consultat de medicii din Republica Dominicană. „Mă doare splina foarte tare, dar tare, la modul că nu pot să stau drept. Și am vomă în gură”, a spus concurentul Exatlon. Se pare însă că problemele suferite au fost de scurtă durată pentru că Iulian va merge în finala concursului.

FINALA EXTALON ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE KANAL D: Astfel, duminică, 16 decembrie, în finală se vor duela patru războinici, deşi nimeni nu se aştepta să nu ajungă niciun faimos la final, mai ales că în prima ediţie s-a impus Vladimir Drăghia.

Aşadar premiul de 100.000 de euro va ajunge la unul dintre cei patru finalişti: Alina Andronic, Iulian Pâtea, Corina Petruţ sau Beatrice Olaru.

 

Kanal D a început deja înscrierile pentru cea de-a treia ediţie a Exalton, care va începe în curând.