REAL MADRID câştigă LIGA CAMPIONILOR 2016 la lovituri de departajare

FINALA LIGII CAMPIONILOR 2016: Real Madrid a câştigat trofeul după 6-4 în urma loviturilor de departajare, scorul fiind 1-1 după 90 de minute şi alte două reprize suplimentare de prelungiri. Juan Fran a ratat la penalty-uri, iar Ronaldo amarcat golul decisiv.

RomaniaTV.net
28 mai 2016, 16:54

FINALA LIGII CAMPIONILOR 2016. Real Madrid este noua campioană a Europei! Ronaldo a înscris penalty-ul decisiv şi Real câştigă cu 6-4 după lovituri de departajare cu Atletico Madrid

Câştigătoarea Ligii Campionilor din sezonul 2015/2016, a 61-a din istorie, s-a decis la loviturile de departajare, formaţiile Real Madrid şi Atletico Madrid aflându-se la egalitate, scor 1-1, în meciul de pe San Siro din Milano, după 120 de minute de joc.

5-3! RONADO ADUCE CE-AL DE-AL 11-LEA TROFEUL AL LIGII CAMPIONILOR PENTRU REAL MADRID!

Prima ratare a serii îi aparţine lui Juanfran! 

4-3! Sergio Ramos aduce Realul în avantaj

3-3! Saul marchează cu o execuţie sigură

3-2! Bale înscrie!

2-2! Gabi şutează imparabil, la vinclu!

2-1! Oblak ghiceşte colţul de execuţie, dar mingea trimisă de Marcelo intră în poartă

1-1! Griezmann nu mai ratează de la punctul cu var şi restabileşte egalitatea!

1-0! Lucas Vasquez execută primul penalty şi marchează pentru Real

Min.120: Vom avea lovituri de departajare, 1-1 după două reprize de prelungiri

Min.90. Fluier final pentru cele 90 de minute regulamentare, vom avea prelungiri

Min. 79:  GOOOL, 1-1, Atletico egalează după o ocazie URIAŞĂ a Realului.

Min. 46: Penalty RATAT pentru Atletico! Pepe îl faultează pe Torres în careu, dar Griezmann trimite în bară!

Min. 45: REAL MADRID-ATLETICO MADRID 1-0, la pauză.

Min. 15 REAL MADRID-ATLETICO MADRID 1-0, gol Sergio Ramos. Presa spaniolă scrie că golul a fost marcat din ofsaid.

Echipele de start:

Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo – Modrici, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, C. Ronaldo
Rezerve: Kiko Casillas, Nacho, James, Lucas Vazquez, Jese, Isco, Danilo 

Atletico Madrid: Oblak – Juanfran, Godin, Savici, Luis – Fernandez, Gabi, Koke – Niguez, Griezmann, Torres 


FINALA LIGII CAMPIONILOR 2016 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. La doar doi ani de la momentul in care Real Madrid cucerea ”La Decima”, la Lisabona, dupa o victorie in prelungiri in fata lui Atletico Madrid, cele doua echipe din capitala Spaniei se vor reintalni din nou in finala UEFA Champions League, la Milano, pe ”Stadio Giuseppe Meazza – San Siro”.

REAL MADRID – ATLETICO MADRID, finala CHAMPIONS LEAGUE. Mark Clattenburgl care va arbitra REAL MADRID – ATLETICO MADRID, finala CHAMPIONS LEAGUE, programată, sâmbătă, de la ora 21:45, LIVE VIDEO la PROTV şi DOLCE SPORT, şi ONLINE la RomaniaTV.net, a condus alte șase partide la centru în acest sezon, inclusiv două partide ale lui ATLETCO MADRID: Atletico-PSV 0-0 și Atletico-Bayern 1-0, respectiv una al lui REAL MADRID: Real Madrid-PSG 1-0.

Pentru acest super meci cu siguranţă vom avea la casele de pariuri online promoţii interesante. Una dintre ele este chiar cea propusă încă de astăzi de winmasters.com (D. ONJN 928 / 24.06.2015).

Plasează un pariu pe rezultatul final (1-X-2) al finalei Ligii Campionilor cu o miză de minim 30 RON şi indiferent de ce se va întâmpla la Milano tu nu vei pierde. Spun asta deoarece Winmasters va oferi:

  • câte 10 RON, până la maxim 30 RON, pentru fiecare gol marcat în timpul regulamentar de Cristiano Ronaldo şi Antoine Griezmann, dacă pariul tău este pierdut
  • 50 RON dacă pierzi pariul dar unul dintre cei doi golgheteri amintiţi anterior va reuşi o seară magică şi va înscrie un hattrick
  • 5 rotiri gratuite la slotul „Football: Champions Cup” dacă pariul tău este pierdut şi Ronaldo sau Griezmann nu înscriu în ultimul act al Ligii Campionilor

Câştigătorii vor fi informaţi prin SMS sau email iar câştigurile vor fi creditate în maxim 72 de la finalul partidei.

Promoţia este valabilă doar pentru pariurile pre-meci single (un meci pe bilet) plasate cu minim 30 RON pe rezultatul final (1×2) al finalei Ligii Campionilor.

Bonusul primit va trebui rulat de cinci ori pe cote de minim 1.80 (pariurile multiple trebuie să aibă fiecare cotă de cel puţin 1.2) în decurs de 20 de zile de la creditare. Pariurile pe handicapuri asiatice şi egal – pariul se rambursează nu se iau în calcul la rulaj, situaţie în care se află şi toate pariurile live.

În caz că vei primi rotirile gratuite trebuie să ştii că orice câştig rezultat de pe urma acestora va trebui jucat de cel puţin 10 ori înainte de a se putea solicita o retragere. Timpul maxim în care poate fi făcut rulajul este de şapte zile, iar câştigul maxim din rotirile gratuite este limitat la 80 RON!


Real Madrid are șansa să câștige pentru a 11-a oară cea mai importantă competiție inter-cluburi de fotbal din Europa. „Galacticii” sunt cei mai titraţi din istoria competiţiei, cu zece trofee. AC Milan e a doua în top, cu şapte trofee, iar Bayern Munchen, Barcelona şi Liverpool îşi împart ultimul loc pe podium, cu câte cinci trofee. În urmă cu doi ani, Real și Atletico se întâlneau în aceeași fază a competiției.  Atunci, Real a câștigat trofeul, după ce a marcat în prelungiri. Pe lângă finala din 2014, Atletico a mai jucat o dată cu trofeul pe masă, în 1974, cu Bayern Munchen. Nemții au avut câștig de cauză.

Jucătorii celor două echipe valorează peste 1 miliard de euro. Cristiano Ronaldo și compania sunt evaluati la aproape 700 de milioane de euro, în timp ce lotul echipei lui Simeone însumează 360 de milioane.

Meciul dintre Real Madrid și Atletico Madrid din finala Champions League va fi televizat de Pro TV și Dolce Sport.

FINALA LIGII CAMPIONILOR 2016 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. In actualul sezon, Real Madrid a castigat cinci dintre cele sase meciuri din faza grupelor si a facut o remiza, la Paris, terminand pe primul loc, in fata lui PSG, Sahtior si Malmo. In fazele eliminatorii, cu un nou antrenor dupa ce Zinedine Zidane i-a luat locul lui Rafa Benitez, ”Los Blancos” au trecut, in ordine, de AS Roma, cu o dubla victorie, de VfL Wolfsburg, dupa ce Cristiano Ronaldo a intors de unul singur in retur (3-0, hat-trick al portughezului) acel 0-2 din Germania, si de Manchester City, dupa o remiza alba in Anglia si un 1-0 pe ”Bernabeu”.

FINALA LIGII CAMPIONILOR 2016 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. De partea cealalta, echipa lui Simeone a castigat grupa C, cu 13 puncte, terminand peste Benfica, Galatasaray si Astana, desi a pierdut chiar la Madrid cu lusitanii si au facut un 0-0 in Kazahstan. In optimile de finala, Atletico a trecut mai intai de PSV Eidhoven, in urma loviturilor de departajare, dupa 210 minute fara gol. In sferturile de finala, la fel ca acum doi ani, ”Rojiblancos” au eliminat-o pe Barcelona, dupa 1-2 pe ”Camp Nou” si 2-0 pe ”Calderon”. In fine, in semifinale, Griezmann si ai sai au dispus de Bayern Munchen, datorita golului marcat in deplasare, dupa un 1-0 acasa si un 1-2 in deplasare.

FINALA LIGII CAMPIONILOR 2016 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. In sezonul actual, cele doua echipe s-au intalnit doar in campionat, acolo unde am avut un 1-1 pe ”Vicente Calderon” si un 1-0 pentru Altetico, in februarie, pe ”Santiago Bernabeu”. Nu trebuie uitat insa faptul ca, in sezonul precedent, Real Madrid a trecut de ”Colchoneros” in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, cu 1-0 la general, dupa un gol al lui ”Chicharito”, in minutul 88 al returului. Tot in acelasi sezon precedent, in februarie 2015, Atletico reusea o victorie cu 4-0 in fata Realului, in campionat.

FINALA LIGII CAMPIONILOR 2016 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. In aceasta seara, se pare ca Cristiano Ronaldo va fi prezent pe teren inca din primul minut, chiar daca are probleme medicale inca de la semifinala cu Manchester City. Singurul absent al partidei de la Milano va fi doar fundasul Raphael Varane. Diego Simeone are la dispozitie toti jucatorii.

 

ECHIPELE PROBABILE:

Real Madrid (4-3-3): Navas – Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kross – Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo
Antrenor: Zinedine Zidane

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak – Juanfran, Savic, Godin, Felipe Luis – Saul, Gabi, Augusto, Koke – Griezmann, Fernando Torres
Antrenor: Diego Simeone

FINALA LIGII CAMPIONILOR 2016 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT: Până acum, s-au jucat 8 meciuri în istoria Cupei Campionilor/Champions League pe data de 28 mai. Real Madrid a câștigat în fața lui Milan în această zi, scor 3-1, în sezonul 1957-1958. Celelalte 7 echipe care s-au impus sunt Milan, Bayern, Nottingham Forest, Borussia Dortmund, Milan și Barcelona.

O singură finală a avut nevoie de lovituri de departajare, cea din 2003, atunci când Milan a trecut de Juventus cu scorul general de 3-2.

FINALA LIGII CAMPIONILOR 2016 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT:: Suporterii celor două echipe numără orele până la marele meci și s-au strâns în Milano, în cunoscutele fan zone-uri. Aceștia s-au intersectat, însă au fraternizat imediat, după cum se poate observa și din imaginile de mai jos, surprinse de cei de laGazzetta World. 

După ce au ratat titlul în Primera Division, Real Madrid și Atletico Madrid vor să se revanșeze în UEFA Champions League, cele două echipe urmând să joace finala competiției, în această seară, la Milano, de la ora 21:45.

Finala de pe San Siro este o reeditare a celei din urmă cu doi ani, atunci când formația lui Simeone a scăpat practic printre degete trofeul. Atletico a condus pe toată durata partidei, fiind egalată chiar la ultima fază, atunci când Sergio Ramos a marcat cu o lovitură de cap. Real s-a impus în cele din urmă cu 4-1, reușind să mai puncteze de 3 ori în prelungiri.

În drumul spre ultimul act, Atletico a eliminat deţinătoarea trofeului, FC Barcelona, şi pe Bayern Munchen, considerate marile favorite la câştigarea competiţiei în timp ce Real Madrid a trecut de formații ca Manchester City, Wolfsburg sau AS Roma.

De la finala din 2014, Real Madrid și Atletico Madrid s-au mai întâlnit de 10 ori, iar statistica este net favorabilă formației de pe Vicente Calderon. Echipa antrenată de Diego Simeone a câștigat de 5 ori, 4 partide s-au încheiat la egalitate în timp ce Real a bifat doar un singur succes, 1-0, în aprilie 2015.

Cristiano Ronaldo se anunță probabil principalul pericol pentru defensiva lui Atletico. Portughezul a marcat 15 goluri în 24 de dueluri cu Atletico, reușind inclusiv un hattrick, într-o victorie cu 4-1, din 2012, izbutită de Real în La Liga. Ronaldo are însă 5 meciuri la rând fără gol marcat în fața echipei lui Simeone. Ultima oară a punctat în ianuarie 2015, într-un meci din Cupa Spaniei, încheiat la egalitate, 2-2. 

De atlfel, portughezul este cel mai bun marcator din acest sezon din UEFA Champions League. Starul Realului a marcat 16 goluri, tot atâtea câte a reușit întreaga echipă a lui Atletico Madrid.

Diego Simeone poate deveni al treilea argentinian care câștigă UEFA Champions League/Liga Campionilor. Doar doi compatrioți ai lui Cholo, Luis Carniglia (1958 și 1959, cu Real Madrid), respectiv Helenio Herrera (1964 și 1965, cu Inter) au mai reușit să câștige acest trofeu.

Zidane în schimb, poate deveni primul antrenor francez care câștigă cel mai prestigios trofeu din fotbalul european de club. Francezul poate câștiga UEFA Champions League și ca antrenor, după ce a reușit această performanță din postura de jucător, în 2002, atunci când Real a învins-o pe Bayer Leverkusen, scor 2-1. Înaintea lui Zidane, doar 6 oameni au mai reușit o astfel de performanță, ultimul fiind Pep Guardiola, cu Barcelona.

Simeone va avea la dispoziție tot lotul pentru duelul din această seară în timp ce de la Real Madrid va lipsi francezul Varane. Fundașul central a suferit o leziune de gradul doi la bicepsul femural stâng și e incert și pentru Campionatul European care va începe pe 10 iunie.

FINALA LIGII CAMPIONILOR 2016 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT: Finala Real Madrid – Atletico Madrid este o reeditare a celei din urmă cu doi ani. Atletico Madrid a condus pe toată durata partidei, fiind egalată chiar la ultima fază, atunci când Sergio Ramos a marcat cu o lovitură de cap. Real Madrid s-a impus în cele din urmă cu 4-1, reușind să mai puncteze de trei ori în prelungiri.

FINALA LIGII CAMPIONILOR 2016 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT: În drumul spre ultimul act, Atletico Madrid a eliminat deţinătoarea trofeului, FC Barcelona, şi pe Bayern Munchen, considerate marile favorite la câştigarea competiţiei în timp ce Real Madrid a trecut de echipe ca Manchester City, Wolfsburg sau AS Roma.

FINALA LIGII CAMPIONILOR 2016 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT: Diego Simeone poate deveni al treilea argentinian care câștigă UEFA Champions League. Doar doi compatrioți ai lui, Luis Carniglia (1958 și 1959, cu Real Madrid), respectiv Helenio Herrera (1964 și 1965, cu Inter) au mai reușit să câștige acest trofeu.

FINALA LIGII CAMPIONILOR 2016 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT: Zinedine Zidane în schimb, poate deveni primul antrenor francez care câștigă cel mai prestigios trofeu din fotbalul european de club. Francezul poate câștiga UEFA Champions League și ca antrenor, după ce a reușit această performanță din postura de jucător, în 2002, atunci când Real a învins-o pe Bayer Leverkusen, scor 2-1.