FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU: Castigatorii Mireasa pentru fiul meu 2015, decişi sâmbătă

FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 2015. Sâmbătă (29 august) are loc finala "Mireasă pentru fiul meu". Mai sunt doar câteva ore până telespectatorii vor afla cine sunt câștigătorii emisiunii.

29 aug. 2015, 12:29
FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU: Castigatorii Mireasa pentru fiul meu 2015, decişi sâmbătă

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2015 UPDATE: Cristian şi Elly sunt câştigătorii sezonului 4

Finala „Mireasă pentru fiul meu”: Vor avea loc patru căsătorii

În finala „Mireasă pentru fiul meu” patru perechi vor face pasul cel mare și se vor căsătorii: Teodor și Ionela, Elly și Cristian, Cristian și Marian. În această seară se va desemna Mireasa Sezonului 4, dar și Mirele Sezonului 2015, potrivit mpfm.ro. Concurenții vor intra în platou pe pași de dans, în ochii rudelor și ai prietenilor lor. Finala „Mireasă pentru fiul meu” se anunță cu adevărat spectacoloasă. Vor avea loc și eliminări, cel puțin un concurent va părăsi competiția fără să câștige vreun premiu.

Finala „Mireasă pentru fiul meu”: Concurenții favoriți

După 51 de săptămâni tensionate, în Finala „Mireasă pentru fiul meu” va dezvălui cine sunt marii câștigători ai acestui sezon. Tot anul, Elly și Cristian au fost pe primul loc în clasament și au cele mai marei șanse de a câștiga marele premiu. Cu toate acestea, este greu de spus cine va câștiga finala „”Mireasă pentru fiul meu””.

Finala „Mireasă pentru fiul meu”: Nunta lui Elly este în pericol

Chiar înainte de finala „Mireasă pentru fiul meu”, Cristiana, care urmează să se căsătorească cu Marian, a fost acuzată de către telespectatori că este îndrăgostită de Cristian, iubitul lui Elly. Nunta lui Elly pare a fi în pericol, având în vedere că mama concurentei, Andreea, se opune cu orice preț relației cu Cristian. Cu toate acestea, tatăl ei este de acord ca ea să se căsătorească cu alesul inimii ei.  Elly își face griji și în privința actelor care vor trebui schimbate cu nou nume, pe care îl va dobândi după nuntă, atunci când va fi doamna Șonea.

Finala „Mireasă pentru fiul meu”: Pregătirile sunt în toi

Un alt cuplu care urmează să se căsătorească în finala „Mireasă pentru fiul meu” și-a ales deja aranjamentele florale pentru marele evenimet. Marian și Cristiana au mari emoții, deoarece dansul mirilor le dă bătăi de cap. Chiar și prezentatoarea emisiunii, Mirela Boureanu Vaida, are mari emoții și a declarat că regretă despărțirea de concurenți: „Va fi o seară încărcată de emoţii şi tensiune, de clipe de agonie şi extaz.  Va fi o seară fascinantă, magică şi vom trăi fiecare secundă la intensitate maximă. Se vor declara marii câştigători ai acestui sezon. De la ora 17.00, la ora 19.00, vor avea loc transmisiunile live din Casă, cu toate  pregătirile pentru finală, iar de la ora 20.30 ne întâlnim la Antena 1”.