FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Eduard Antal, premiul de originalitate în FINALA ROMANII AU TALENT

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Vineri, 2 iunie, are loc FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Cei mai buni dintre cei mai talentați concurenți s-au calificat în  FINALA ROMANII AU TALENT 2017 și urmează să dea tot ce-i mai bun pe scenă pentru a cuceri din nou publicul. FINALA ROMANII AU TALENT 2017.

02 iun. 2017, 17:40
FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Eduard Antal, premiul de originalitate în FINALA ROMANII AU TALENT

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. A început VOTUL. În curând va fi anunţat CÂSTIGATORUL ROMANII AU TALENT 2017.

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Eva Timuș a ajuns în finală cu ajutorul Wild Card, oferit de Andra. 

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. OK World Wide, trupa de dansatori favorită a lui Andi Moisescu, a zguduit din nou scena cu un număr foarte greu și complex.

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Florin Nae a interpretat o melodie pe care a dedicat-o tatălui său, plecat să muncească în străinătate.

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Fang Shuang, concurentul de orgine chineză care a cucerit inimile publicului și juriului cu vocea sa caldă a interpretat o piesă care a câștigat cândva Cerbul de Aur, o frumoasă melodie a lui Gică Petrescu.

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Paula Rad, trimisă direct în Semifinală prin Golden Buzz de către Andra, a impresionat publicul cu vocea sa superbă de soprană. Paula Rad crede cu tărie că destinul ei se va schimba după FINALA ROMANII AU TALENT 2017.

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Aeros a încercat ceva nou: acrobații la paralele. Componenţii trupei vor să ducă gimnastica la un nou nivel și să poarte imnul românesc peste tot în lume.

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Eduard Antal a câştigat premiul pentru originalitate, de 10.000 de euro!

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Hera Zăuleț și Marius Moldovan au ales un număr foarte greu de dans contemporan pentru FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Mihaela Rădulescu şi Andi Moisescu au fost încântanţi de acest moment.

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Lorelai Moşneguţu a emoţionat din nou juriul. Fetița care s-a născut fără mâini și fără o parte din femur la ambele picioare a cântat şi a pictat în acelaşi timp.

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. George Aghinea, al treilea finalist, are o deficiență de auz, dar şi o voce angelică. Florin Călinescu a fost cucerit de concurent, iar Andi Moisescu a mărturisit că George Aghinea i-a adus aminte de Amy Winehouse şi i-a sugerat să participe la VOCEA ROMÂNIEI.

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. A urmat trupa acrobatică Run to Infinity, formată din trei bărbați și o femeie. Aceştia au făcut senzaţie cu execuția amețitoarelor mișcări de acrobație, iar Mihaela Rădulescu a spus că sunt mai buni decât Cirque du Soleil.

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Beniamin Dumbrăvan a intrat primul în concurs, cu un moment de beatbox. A fost lăudat de Andra, ai cărei copii sunt în sală. Florin Călinescu este în extaz, el fiind cel care a apăsat „golden buzz”.

FINALA ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE: Spectacol total, câştigător neaşteptat

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. FINALIŞTI ROMÂNII AU TALENT:

  • Fang Shuang
  • Florin Nae
  • George Aghinea
  • OK World Wide
  • Hera Zaulet si Marius Moldovan
  • Lorelai Mosnegutu
  • Beniamin Dumbravan
  • Aeros
  • Paula Rad
  • Run ti infinity
  • Eva Timus – Wild Card

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Cinci concurenți luptă pentru premiul de originalitate: Alexandru Oltean, Don Elvis, Ștefan Orheanu, Aeros şţi Eduard Antal.

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. La fața locului se află și impresara Anamaria Prodan, cea care prezintă emisiunea Gospodar fără pereche, la Pro TV.

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Pe pagina sa de pe un site de socializare, Anamaria Prodan și-a anunțat fanii unde își petrece seara, şi anume la FINALA ROMANII AU TALENT 2017.

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. „Vă aștept la FINALA ROMANII AU TALENT 2017„, le-a transmis Anamaria Prodan prietenilor săi virtuali.

FINALA ROMANII AU TALENT 2017. Ea s-a filmat în sala unde urmează să se desfășoare FINALA ROMANII AU TALENT 2017.