FINALA VOCEA ROMANIEI 2014. LIVE VIDEO. Cotele la pariuri pentru concurenţii din FINALA VOCEA ROMANIEI 2014

FINALA VOCEA ROMANIEI 2014. Cotele la pariuri pentru concurenţii din FINALA VOCEA ROMANIEI 2014. Vocea Romaniei, show-ul fenomen care a strans milioane de fani in fata televizoarelor si a mobilizat sustinatorii concurentilor in mediul online, va aduce cei mai tari artisti ai momentului pe scena vocilor in marea finala de vineri, 19 decembrie, de la 20:30.

19 dec. 2014, 15:43

FINALA VOCEA ROMANIEI 2014. Cotele la pariuri pentru concurenţii din FINALA VOCEA ROMANIEI 2014. Alaturi de David Bisbal, un nume celebru in industria muzicala latino la nivel international, vor mai urca pe scena Inna – o voce 100% romaneasca care a castigat inimile oamenilor din intreaga lume si Mihai Chitu – castigatorul marelui trofeu Vocea Romaniei in sezonul precedent.

FINALA VOCEA ROMANIEI 2014. Cotele la pariuri pentru concurenţii din FINALA VOCEA ROMANIEI 2014.

Tiberiu Albu este favoritul caselor de pariuri cu o cotă de 2.00, urmat de Maria Hojda, cu 3.80. Aliona Munteanu, cota 4.50, şi Andra Dimitriu, cotă 5.00, pot fi marile surprize.


Vezi aici, aici şi aici LIVE VIDEO FINALA VOCEA ROMÂNIEI.

Finaliștii Vocea României 2014

Anda Dimitriu (echipa Moga): ”Vă mulțumesc că ați fost lângă mine până aici”

anda-dimitriu-finala-vocea-romaniei

 

Alexandra (Anda) Dimitriu a fost preferata publicului  din echipa lui Marius Moga. Acesta a primit 52,5 % din voturile exprimate vineri seară, devansând-o pe Brigitta Balogh.

 “Ai ceva în plus față de alți concurenți: faptul că acoperi cu emoție ceea ce cânți”, i-a spus Tudor Chirilă Andei după prestația din semifinală.

 Anda a cântat vineri prima sa piesă în limba română, ”Spune-mi” din repertoriul Monicăi Anghel.

Alexandra Dimitriu are 25 de ani și a debutat în muzică când avea doar 6 ani, prin participarea la Tip Top Minitop. Ajunsă la maturitate, cariera sa a luat o turnură neașteptată din cauza unor probleme de sănătate, ce i-au impus dificultăți în urmarea drumului său în muzică. Recent s-a mutat, însă, în București și a reluat activitatea artistică, având deja în portofoliu colaborări cu Pacha Man și Vescan.

Aliona Munteanu (echipa Smiley): ”Mulțumesc pentru susținere și vă iubesc!”

 

aliona-munteanu-finala-vocea-romaniei

 

Aliona Munteanu a fost votată de 68% dintre cei care și-au exprima susținerea pentru echipaSmiley, reprezentanta Republicii Moldova avansând spre finala concursului. La aflarea voturilor, colegul său de echipă, Gelu Graur, i-a transmis mult succes.

 “Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au votat și lui Smiley, care e un antrenor extraordinar”, a declarat Aliona Munteanu.

 Aliona Munteanu are 25 de ani și a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2013. Nu își mai amintește exact când a început să cânte, dar știe cu certitudine că mama sa i-a insuflat această pasiune. ”Dacă aveam posibilități materiale mai mari, cu siguranță eram mai cunoscută”, a mărturisit Aliona înainte de audiții, fiind convinsă că promovarea este extrem de importantă pentru orice artist. Părinții au încurajat-o mereu să-și urmeze visul, făcând adeseori sacrificii pentru a-i asigura condițiile necesare unei cariere de succes.

Maria Hojda (echipa Loredana): ”Gândurile voastre îmi dau energie și încredere”

 

maria-hojda-finala-vocea-romaniei

 

Maria Hojda va merge în finala Vocea României 2014, fiind susținută de 67,9 % dintre cei care au urmărit emisiunea de pe 12 decembrie. Ilinca Băcilă, colega sa de echipă, a fost astfel eliminată din concurs, prietenia dintre cele două păstrându-se însă în ciuda acestui rezultat.

 „Vreau să o felicit pe Ilinca și să îi mulțumesc pentru sufletul ei superb!”, a declarat Maria Hojda.

Maria Hojda a început să cânte de la vârsta de 5 ani. A studiat canto și vioară, în prezent fiind studentă la  Facultatea de Muzică, secția de Pedagogie Muzicală. Înainte de a participa la Vocea României, Maria a fost concurentă la Megastar și X Factor România (sezon 3).

Tiberiu Albu (echipa Tudor Chirilă): ”Vă mulțumesc pentru călătoria pe care o facem împreună”

 

tiberiu-albu-finala-vocea-romaniei

 

Tiberiu Albu a fost preferatul publicului din echipa lui Tudor Chirilă. Cu 56% din voturile exprimate, Tibi va merge în finală, devansând-o pe colega sa de echipă, Ligia Hojda.

 “Nu știu dacă am cuvinte să vă spun ce simt acum. Îi mulțumesc Ligiei pentru că a făcut parte din echipă și mi-a arătat o parte sensibilă a muzicii”, a spus Tiberiu la aflarea deciziei publicului.

Tiberiu Albu are 22 de ani și este student la Facultatea de Sport. Nu a luat niciodată lecții de muzică, talentul său fiind unul nativ. Cântă la chitară, genurile muzicale preferate fiind rock-ul, funk-ul, jazz-ul și blues-ul. Deși se descrie ca fiind ușor introvertit, atunci când se află pe scenă se transformă complet, reacția publicului fiind întotdeauna un declanșator de energie.

FINALA VOCEA ROMANIEI 2014. Cotele la pariuri pentru concurenţii din FINALA VOCEA ROMANIEI 2014. Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania, care a reusit sa isi creeze un nume cu rezonanta in muzica dance la nivel international. Ea a cucerit pietele muzicale din Europa, America si America Latina, avand la activ turnee internationale si numeroase premii muzicale. Inna va urca vineri seara pe scena vocilor si va incanta telespectatorii cu un show incendiar, asa cum si-a obisnuit fanii din intreaga lume: “Ma bucur ca voi canta pentru a doua oara in finala Vocea Romaniei. Chiar daca programul meu este foarte incarcat in aceasta perioada, nu aveam cum sa lipsesc! Abia astept show-ul de vineri de la Vocea Romaniei!” – a declarat artista.

FINALA VOCEA ROMANIEI 2014. Cotele la pariuri pentru concurenţii din FINALA VOCEA ROMANIEI 2014. Mihai Chitu revine la Vocea Romaniei, pe scena care i-a adus marele trofeu sezonul trecut. De data aceasta fara presiunea marii finale pe umerii sai, Mihai declara: “E o mare bucurie si o onoare sa ma intorc pe acesta scena si sa cant! Nu mai sunt emotii de concurent, insa sunt emotii pentru ca este o scena foarte mare si te urmaresc milioane de oameni. Nu cred ca este cineva care sa urce pe scena de la Vocea Romaniei fara sa aiba emotii!”.