FINALA Vocea României 2017. Adrian Despot: „Mi-a căzut cerul în cap”

FINALA Vocea României 2017. Adrian Despot, într-un mesaj publicat pe Facebook, a scris despre ediţia de vineri a emisiunii Vocea României.

RomaniaTV.net
15 dec. 2017, 13:46
FINALA Vocea României 2017. Adrian Despot: „Mi-a căzut cerul în cap”

FINALA Vocea României 2017. „Emoții cât casa în semifinale. Am început cu momentul de trio, ceea ce a fost foarte bine! Ne-a dat tuturor celor din #echipaDespot un sentiment de încredere iar bucuria pe care am simțit-o cântând împreună acest tribut Tom Petty a fost fix ce aveam nevoie ca să intrăm mobilizați și cu chef de muzică. Rămâne unul din momentele mele favorite din emisiune!”, îşi începe astfel mesajul publicat pe Facebook Adrian Despot.

„Mi-a căzut cerul în cap. Dar asta e viața”

„Mano a rupt scena în două la numărul lui. M-a sunat miercuri, cu două zile înainte de semifinală, cu o voce indescriptibilă în scris dar care denota o viroză respiratorie severă. Mi-a căzut cerul în cap. Dar asta e viața, e plină de imprevizibil și de lucruri pe care nu le poți controla. Mi-a zis să stau liniștit, că el ia orice obstacol ca pe o provocare, iar asta îl face să lupte și mai îndârjit. Părea aproape bucuros că e răcit cobză! Man, asta este mentalitatea de învingător, nothing can stop me! Ai tot respectul și dragostea mea kiddo, a fost o onoare să ne cunoaștem și să lucrăm împreună!”, a spus Despot.

Finală Vocea României. Cine se luptă pentru marele premiu. Finala, în zi de doliu

FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. Zsuzsana Cerveni – echipa Loredana

Originară din Bucureşti, este elevă la Colegiul „Dinu Lipatti”, secţia canto clasic. A cântat în multe trupe de toate genurile: pop, rock, progressive. Toţi cei patru juraţi i-au spus că are stofă de star.

FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. Meriam Jane Ndubuisi – echipa Tudor

Originară din Nigeria, Meriam are un frate, însă amândoi au fost părăsiţi de părinţi când erau mici. „Fratele meu este singura persoană importantă din viaţa mea, îl iubesc foarte mult. Copilăria a fost foarte grea, pentru că eram o victimă a rasismului, asta mi-a provocat foarte multă suferinţă. Eram mereu singură şi nu aveam prieteni, nu mă puteam juca cu alţi copii. Se speriau de mine, credeau că pielea mea este murdară. Am fost un copil furios, iar acum sunt doar dezamăgită”, povestea Meriam.

FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. Ana Munteanu – echipa Smiley

Originară din Republica Moldova, Ana a câştigat, în 2014, emisiunea „Moldova are talent”. A cântat în finală, la doar 13 ani, hitul Patriciei Kaas, „Mon mec à moi”, iar interpretarea impecabilă i-a adus marele premiu.

 FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI. Andrada Creţu – echipa Despot

Andrada Creţu are vaste cunoştinţe în genuri precum clasic, jazz, rock, fiind şi solistă în trupa sârbă New Quartet, dar şi instrumentistă (pian şi flaut).