Firea, despre o posibilă candidatură a sa la prezidenţiale: Nu renunţ la mandatul de edil chiar dacă îmi cere partidul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică seara, că nu ia în calcul o posibilă candidatură a sa la alegerile prezidenţiale, ea punctând că nu va renunţa la funcţia de edil chiar dacă i-ar cere acest lucru preşedintele partidului sau partidul.

21 ian. 2018, 21:37
Firea, despre o posibilă candidatură a sa la prezidenţiale: Nu renunţ la mandatul de edil chiar dacă îmi cere partidul

Firea a precizat că le-a cerut colegilor săi de partid să nu mai fie pusă în sondaje deoarece „sub nicio formă” nu va renunţa la mandatul de primar general al Capitalei.

„În primul rând, le mulţumesc tuturor celor care gândesc de această manieră pe care o descrieţi dumneavoastră – şi primesc şi eu semnale în acest sens – este onorant şi este măgulitor. Dar, cu riscul de a mă repeta, sunt o persoană extrem, extrem de serioasă, chiar obositor de serioasă pentru cei care cred că eu aş putea să mă schimb ca o frunză în vânt, de la o lună la alta. Categoric nu, îmi respect angajamentul faţă de bucureşteni, vreau să-mi duc la bun sfârşit şi ultima zi de mandat, (…) chiar dacă îmi cere preşedintele partidului sau partidul, colegii mei dacă îmi vor cere să candidez, le-am spus încă de pe acum să nu mai fiu vehiculată, să nu mai apar în sondaje, să nu mă mai măsoare, pentru că sub nicio formă nu vreau să renunţ la acest mandat. (…) Cartea de vizită a unui politician este reprezentată de seriozitate”, a declarat Firea la România TV.

Citeşte şi Gabriela Firea, despre Viorica Dăncilă: Va rezista, cu sau fără hashtag. Nu vreau să particip la o altă schimbare de premier