Firea: Victor Ponta a efectuat mai multe vizite externe decât Băsescu în cele două mandate

După doi ani în care Victor Ponta a condus Guvernul, relațiile externe ale României arată cu totul altfel decât au fost conturate în timpul regimului Băsescu, este de părere 

RomaniaTV.net
28 aug. 2014, 14:37
Firea: Victor Ponta a efectuat mai multe vizite externe decât Băsescu în cele două mandate

„Victor Ponta a reușit să scoată țara din izolarea în care fusese adusă de Traian Băsescu și oamenii săi. Iar efortul premierului continuă: după vizita-simbol în Republica Moldova, ocazie cu care s-a inaugurat gazoductul Iași-Ungheni, s-au donat ambulanțe, mașini pentru administrația publică și o colecție de zeci de mii de volume în limba română, astăzi premierul Ponta se află în Turcia, un partener comercial important al României. Practic, într-un an și jumătate, Victor Ponta a avut mai multe vizite externe decât Traian Băsescu în cele două mandate! Iar rezultatele se văd: investitorii au mai mare încredere în România, numărul locurilor de muncă a crescut, iar exporturile sunt în ascensiune. Am pierdut enorm ca țară din cauza lui Trian Băsescu, care a abordat politica externă în aceeași manieră conflictuală, duplicitară și inconsistentă pe care a avut-o în țară”, consideră Gabriela Firea.

Premierul Victor Ponta a mers, joi, la ceremonia de învestire în funcţie a noului preşedinte al Turciei, Recep Tayyip Erdogan. Recep Tayyip Erdogan a fost învestit joi în funcţia de preşedinte al Turciei în cadrul unei ceremonii organizate la parlament, informează AFP, Reuters şi DPA.