Firma care angajează director de service auto pe salarii de 5.000 de lei „în mână”

Salarii de 5.000 de lei "în mână", maşină, telefon, iar pentru cei care nu locuiesc în zonă - locuinţă. Acesta este pachetul salarial oferit la angajare pentru postul de director de service auto. 

RomaniaTV.net
12 dec. 2017, 09:51
Firma care angajează director de service auto pe salarii de 5.000 de lei „în mână”

Firma General Auto Tudor angajează director service auto pe salarii nete de 5.000 de lei în prima lună de activitate.

Angajatorii ofertează candidaţii cu maşină de serviciu, telefon mobil şi locuinţă pentru cei care nu sunt din zonă.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în domeniu, studii superioare, carnet de conducere categoria B. Are, de asemenea, abilităţi de analiză, de sinteză, e bun negociator, flexibil la schimbari, integru.

„Accentul în acest job se pune pe obţinerea de rezultate care să corespundă obiectivelor strategice ale organizaţiei. Mediul de lucru este unul dinamic şi alert, iar simţul competitiv şi capacitatea de concentrare pe rezultate în condiţii schimbătoare reprezintă cheia obţinerii performanţelor în această funcţie. Este necesar un stil de leadership ferm şi orientat spre atingerea obiectivelor, dar în acelaşi timp care să motiveze echipa, să instruiască şi să atragă pe ceilalţi într-o manieră entuziastă”, spun angajatorii în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Cine sunt angajatorii

„Pasiunea pentru maşini şi tot ce înseamnă maşinării există de trei generaţii. S-a început cu utilaje agricole în anii 1960-1965. „Viciul” pentru motociclete a stârnit şi patima pentru autoturisme. Ieri generaţiile din spate, astazi noi, echipa 2T. Înfiinţată într-un garaj, cu doua posturi, firma 2T a continuat tradiţia reparării automobilelor. Am evoluat şi ne-am perfecţionat. De la o afacere de familie, în garaj, am ajuns în 2017 la peste 50 de angajaţi. Pentru 2018 aproximăm o creştere la peste 60 de angajaţi”, spun angajatorii în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.