Fiul cel mare al lui Donald Trump se află în România pentru o partidă de vânătoare de cerbi care se desfăşoară la Giurgiu

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că fiul cel mare al președintelui SUA, Donald Trump Jr., aflat în vizită în țara noastră, vânează pe un fond privat din zona localității Singureni din județ.

RomaniaTV.net
17 mai 2017, 13:44
Fiul cel mare al lui Donald Trump se află în România pentru o partidă de vânătoare de cerbi care se desfăşoară la Giurgiu

Am auzit și eu că fiul președintelui SUA ar vâna în județul Giurgiu și m-am mirat pentru că și eu sunt vânător pasionat și ar fi trebuit să știu în județ un fond care să merite. Cred că vânătoarea se efectuează la Singureni, acolo există un fond privat preluat de o asociație. De unde știu că acolo este pentru că anul trecut au venit niște șeici și au vânat cerbi și mufloni, totul e la țară, e un fond de o sută și ceva de hectare la țară, îi ține în țarc și le dă drumul din țarc și așa se efectuează vânătoarea„, a afirmat Nicolae Barbu.

El a mai spus că ar mai fi un fond de vânătoare și la Comana, unde se poate efectua vânătoare la cerbi, dar acolo „este rezervație și este greu să intri”, iar terenul se întinde pe o suprafață de câteva mii de hectare și „poți să stai și două zile și să nu iasă niciun fel de vânat” pentru că e greu să stăpânești vânatul și să știi unde migrează.

Directorul AJVPS Giurgiu, Ionel Mirică, a declarat, pentru AGERPRES, că în județ există 16 fonduri de vânătoare ale asociației și 11 asociații private.

Nu am informații cu privire la locul unde se desfășoară vânătoarea la care participă fiul lui Donald Trump, dar cert este vânătoarea nu se efectuează pe un fond al AJVPS Giurgiu pentru că nu a fost solicitată nicio autorizație în acest sens, este posibil ca vânătoarea să se efectueze pe un fond privat din județ pentru că autorizațiile de vânătoare se emit direct de către aceste asociații„, a spus Ionel Mirică.

În context, primarul municipiului Giurgiu a mai precizat că a văzut pe internet ceea ce s-a vânat la partida la care participă fiul președintelui SUA, imaginile respective susținând ideea că vânătoarea se efectuează la Singureni.

Deci la Singureni este, pe un fond privat, am intrat și eu pe internet și m-am uitat să văd ce au împușcat, au o poză frumoasă de panoplie cu 80-90 de porci mistreți, cu vreo șapte cerbi, un muflon și nu mai știu ce vânat pe o panoplie frumoasă„, a conchis Nicolae Barbu.