Fiul lor a murit, pentru că s-a jucat în nisip. Părinţii au avut un şoc când s-au dus acasă după haine

Un băieţel în vârstă de numai 6 ani, care a murit din cauza unei infecţii rare la nivelul creierului, a lăsat în urma sa un bilet adresat părinţilor în care le transmite cât de mult i-a iubit şi că va fi întotdeauna alături ei, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
08 oct. 2015, 15:37
Fiul lor a murit, pentru că s-a jucat în nisip. Părinţii au avut un şoc când s-au dus acasă după haine

Baietelul s-a imbolnavit dupa ce s-a jucat in nisip ca orice alti copii de varsta lui. Dupa cum a raportat WSBTV, baiatul de sase ani a inceput apoi o lupta pentru supravietuire, dupa ce bacterii numite Balamuthia Mandrillaris Amoeba, paraziti care se gasesc in sol au intrat corpul sau si au creeat o infectie care au cauzat umflarea in creier.

Leland Showmake a luptat cu infectia aproximativ o luna, insa in cursul zilei de vineri a pierdut lupta cu boala si a inchis ochii pentru totdeauna.

Cand parintii indurerati, Amber si Tim Shoemake s-au intors la locuinta lor din Georgia cu scopul de a lua o parte din hainele baiatului pentru a-l pregati pentru inmormantare, au gasit biletul scris de micut si asezat pe masa din sufragerie. Pe hartie micutul a scris cu un marker rosu:

 

Citeste continuarea pe bewoman.ro