Fiul lui Florin Busuioc, prima reacţie după problemele lui Busu: „Îmi pare rău”

Florin Busuioc a ajuns miercuri după-amiază la Spitalul Fundeni din Capitală. Prezentatorul TV a fost transportat din Craiova cu un elicopter SMURD. Fiul său, Florin Jr. a dat primele declarații după ce tatăl său a ajuns pe mâna medicilor din București.

08 nov. 2018, 07:29
Fiul lui Florin Busuioc, prima reacţie după problemele lui Busu: „Îmi pare rău”

Florin Busuioc s-a recăsătorit în urmă cu mulți ani cu una dintre fostele sale studente, care i-a dăruit două fete superbe: Natalie, care are 14 ani şi Catinca, în vârstă de 9 ani. El însă mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară.

Florin Jr. și tatăl său nu au avut niciodată o relație apropiată. Însă în fața unei astfel de situații… se șterge totul cu buretele. Azi-dimineață, Florin Jr. a aflat că tatăl său a suferit un infarct, urmat de alte patru stopuri cardiace. Cea care i-a dat vestea a fost mama lui. 

„Am aflat dimineață, de la mama mea. Îmi pare extrem de rău. Îi doresc însănătoșire grabnică.”, a declarat Florin Busuioc Jr. pentru www.spynews.ro.

Actorul Florin Busuioc a făcut infarct imediat după spectacolul pe care-l avea la Craiova, la fața locului fiind chemat un echipaj SMURD care l-a resuscitat minute bune, după care l-a transportat la spitalul din oraș. Potrivit unor surse medicale, șeful Secției de Cardiologie și-a închis telefonul, fiind chemat de acasă un medic tânăr, Paul Trașcă.