Fiul lui Florin Salam a moştenit boala mamei sale. Diagnosticul este CUMPLIT

Fiul manelistului Florin Salam, Dani, în vârstă de 11 ani, suferea de aceeaşi boală care a răpus-o şi pe mama sa şi a făcut ani la rând tratament cu interferon. Din fericire, puştiul s-a vindecat miraculos.

25 apr. 2015, 15:26
Fiul lui Florin Salam a moştenit boala mamei sale. Diagnosticul este CUMPLIT

In anul 2009, sotia lui Florin Salam, Fanica, se stingea din viata pe patul unui spital, dupa o suferinta cu o boala grea. Mai exact, hepatita C, care s-a transformat mai apoi in ciroza hepatica. Decesul acesteia la numai 27 de ani a scos la iveala un lucru cutremurator: fiul manelistului a mostenit boala mamei sale si, pentru ca incarcatura virala a pustiului era in acel moment foarte mare, el a urmat un tratament cu interferon, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Florin Salam şi Roxana Dobre vor avea o fetiţă

Ani la rand, pustiul a mers saptamanal la spital, insa, in cele din urma, rezultatele au aparut. Astfel, medicii au decis ca Dani sa nu mai faca interferon si sa tina boala sub control numai cu ajutorul pastilelor.

„Din pacate, de asa ceva nu te poti vindeca niciodata, insa poti tine boala sub control. Dani este un baiat puternic, iar organismul lui a raspuns foarte bine la tratament. Imunitatea ii este ridicata si nu mai face injectii cu interferon, o substanta foarte puternica. Insa, trebuie sa mearga la control o data la trei luni, pentru ca boala se poate reactiva in orice moment. Daca Fanica ar fi luat tratamentul asa cum trebuie, nu s-ar mai fi ajuns aici, nu ar fi murit”, a declarat un apropiat al lui Florin Salam, pentru cancan.ro.

Citeşte şi Florin Salam s-a umplut de bani şi în America. Manelistul a câştigat nu mai puţin de 100.000 de dolari