Fiul lui Marian Vanghelie, beat mort la ieşirea din club. A ajuns la maşină sprijinit de bodyguarzi VIDEO

Alexandru Vanghelie, fiul lui Marian Vanghelie, a petrecut peste măsură în minivacanţa de 1 Mai. Ameţit de licori bahice, tânărul a fost surprins de paparazzi de la cancan.ro la un club de fiţe din Mamaia, el fiind cărat la maşină de o gardă de corp.

05 mai 2015, 08:37
Fiul lui Marian Vanghelie, beat mort la ieşirea din club. A ajuns la maşină sprijinit de bodyguarzi VIDEO

Alexandru Vanghelie a petrecut la cote maxime în minivacanţa de 1 Mai. Vanghelie junior s-a distrat cu mai mulţi prieteni într-un club de fiţe din Mamaia.

După o noapte întreagă de petrecere, scăldată în râuri de alcool, Alex Vanghelie a avut ceva probleme să ajungă pe picioare până la bolidul său. Tânărul a fost surprins de paparazzi CanCan.ro ieşind din local sprijinit de unul dintre bodyguarzi. Cu chiu cu vai, juniorul ajunge la maşină şi se îndreaptă degrabă către camera de hotel.

Şi fetele lui Gigi Becali au petrecut minivacanta tot într-un club de fiţe de la malul Mării Negre. Însoţite în permanenţă de una dintre gărzile de corp ale tatălui lor, Alexandra şi Teodora au dansat într-un club de fiţe până dimineaţa. La plecare, pentru ca ploaia să nu le ude, bodyguardul a avut grijă să le conducă pe fiecare în parte până la maşină, cu o umbrelă.