Fiul lui Michael Schumacher, ACCIDENT pe circuit. S-a izbit cu maşina de zid, la 160 km/oră

Cariera de pilot de Formula 4 a lui Mick Schumacher a început cu stângul, fiul lui Michael Schumacher suferind un accident pe circuitul de la Lausitzring.

16 mart. 2015, 19:01
Fiul lui Michael Schumacher, ACCIDENT pe circuit. S-a izbit cu maşina de zid, la 160 km/oră

Michael Schumacher este recent venit în Formula 4, anunţul rectrutării sale fiind făcut în urmă cu două săptămâni de proprietarul echipei olandeze Van Amersfoort Racing, cu care a semnat un contract. În testele efectuate pe Lausitzring, adolescentul de 15 ani a pierdut însă controlul monopostului pe care îl conducea şi a intrat în zidul de protecţie, la o viteză de 160 km/oră.

Citeşte şi Familia lui Schumacher îşi vinde proprietăţile. Cât a costat tratamentul şi care e starea campionului

Nu a fost un accident cu urmări grave, nu a fost rănit„, scrie ziarul Die Welt, dar cu toate acestea fostul patron al lui Mercedes, Norbert Haug, atrage atenţia că accidentul ar putea avea urmări serioase cu privire la progresele pe care le va face Mick Schumacher în carieră.

Sebastian Vettel, fostul campion mondial de Formula 1, împărtăşeşte şi el opinia lui Haug şi spune: „Trecerea de la karting la monoposturi este destul dificilă. Această situaţie creată pune o nouă presiune pe umerii săi„.