Fiul lui Nelson Mondialu’ este PREMIANT: „Am devastat tot în liceu. Acum sună facultăţile după mine”

Motivat cu bani, Livian Pop, fiul cel mic al lui Nelson Mondialu', a ajuns printre cei mai buni elevi din liceu. Pentru fiecare nota de 10 primea 100 lei, iar daca lua sub 8, stia ca o sa plece de acasa cu portofelul gol. Astfel, tanarul a ajuns sa se bata facultatile pe el.

28 mai 2014, 19:37
Fiul lui Nelson Mondialu’ este PREMIANT: „Am devastat tot în liceu. Acum sună facultăţile după mine”

Nelson Mondialu’ si-a dorit dintotdeauna sa aiba un avocat de nadejde, pe care sa se bazeze de fiecare data cand intra in cate o incurcatura. Acum, visul lui este pe cale sa devina realitate. Livian Pop, fiul cel mic, a terminat liceul cu o nota foarte mare, iar tatal lui spune ca are toate sansele sa intre la Facultatea de Drept, potrivit cancan.ro.

Am devastat tot in liceu. Am intrat in arhivele scolii cu notele mele si comportamentul impecabil. Cred ca m-au pus si la panou, la intrare in scoala, atat de bun am fost. Acum ma pregatesc pentru BAC, dar deja am auzit ca suna facultatile dupa mine. Au sunat la mine la scoala si de la Tulcea si de la Ramnicu Valcea. Habar nu am de unde stiu de mine ca sunt bun la invatatura, cert e ca ma cauta. Dar eu nu vreau sa merg acolo, ca e plictiseala. Eu imi doresc sa ajung la Bucuresti, la Facultatea de Drept. Chiar daca este o facultate grea, eu sunt pregatit. Am trait mereu in teroare, m-a pregatit tata sa particip la al treilea razboi mondial„, a declarat fiul lui Nelson Mondialu’, mandru ca a reusit performanta de a fi premiant in clasa a XII-a.

CITEŞTE ŞI: Nelson Mondialu a devenit subiect la Bacalaureat. Vezi ce i-a trecut prin cap unui elev