Fiul lui Nelson Mondialu şi-a făcut iubită bombă: A fost dragoste la prima vedere!

Fiul lui Nelson Mondialu vrea sa-i demonstreze tatalui ca nu vrea sa-l copieze doar la fite si ca vrea sa fie credincios unei singure femei!

07 nov. 2014, 15:53

Desi are putin peste 18 ani, fiul lui Nelson Mondialu a adunat o experienta in materie de femei care i-ar face invidiosi pe multi crai celebri si bogati de la noi. O femeie a reusit recent sa-i vina de hac, si nu oricum, ci doar dupa o simpla privire, sustine el.

„A fost dragoste la prima vedere. Am cunoscut-o la o conferinta, o vedeam ca tot ma cauta cu privirea, sic and m-am uitat in ochii ei… mi s-a pus pata! A fost ca in fime. Jos vorbeau parlamentarii si noi eram sus la etaj, la balcon. Este foarte desteapta, merge in paralel la doua facultati, si asta imi place”, a declarat Livian, potrivit cancan.ro.

Cei doi sunt colegi la Facultatea de Relatii Internationale, acolo unde s-au si cunoscut. Fiul lui nelson isi doreste ca dupa terminarea Facultatii sa plece in Italia, unde sa-si deschida un birou notarial.

Vezi şi: Sigur nu ştiai asta despre Nelson Mondialu’. Uite care este numele lui real

Motivat cu bani, Livian Pop, fiul cel mic al lui Nelson Mondialu’, a ajuns printre cei mai buni elevi din liceu. Pentru fiecare nota de 10 primea 100 lei, iar daca lua sub 8, stia ca o sa plece de acasa cu portofelul gol. Astfel, tanarul a ajuns sa se bata facultatile pe el.

Nelson Mondialu’ si-a dorit dintotdeauna sa aiba un avocat de nadejde, pe care sa se bazeze de fiecare data cand intra in cate o incurcatura. Acum, visul lui este pe cale sa devina realitate. Livian Pop, fiul cel mic, a terminat liceul cu o nota foarte mare, iar tatal lui spune ca are toate sansele sa intre la Facultatea de Drept, potrivit cancan.ro.

Am devastat tot in liceu. Am intrat in arhivele scolii cu notele mele si comportamentul impecabil. Cred ca m-au pus si la panou, la intrare in scoala, atat de bun am fost. Acum ma pregatesc pentru BAC, dar deja am auzit ca suna facultatile dupa mine. Au sunat la mine la scoala si de la Tulcea si de la Ramnicu Valcea. Habar nu am de unde stiu de mine ca sunt bun la invatatura, cert e ca ma cauta. Dar eu nu vreau sa merg acolo, ca e plictiseala. Eu imi doresc sa ajung la Bucuresti, la Facultatea de Drept. Chiar daca este o facultate grea, eu sunt pregatit. Am trait mereu in teroare, m-a pregatit tata sa particip la al treilea razboi mondial„, a declarat fiul lui Nelson Mondialu’, mandru ca a reusit performanta de a fi premiant in clasa a XII-a.

CITEŞTE ŞI: Nelson Mondialu a devenit subiect la Bacalaureat. Vezi ce i-a trecut prin cap unui elev