Fiul omului de afaceri Sever Mureşan a coborât de pe macara, după 10 ore în care a ameninţat că se sinucide UPDATE VIDEO

Fiul lui Sever Mureşan s-a urcat pe o macara, miercuri, în cartierul Militari din Capitală, ameninţând că se sinucide. A fost coborât de către echipele de intervenţie, după aproximativ zece ore.

27 sept. 2017, 13:23
Fiul omului de afaceri Sever Mureşan a coborât de pe macara, după 10 ore în care a ameninţat că se sinucide UPDATE VIDEO

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, bărbatul va fi dus la Sectia 21 Poliţie pentru audieri, dar şi la spital, pentru evaluarea stării de sănătate.

Fiul omului de afaceri Sever Muresan s-a urcat pe o macara, la aproximativ 20 de metri înălţime şi ameninţă că îşi va pune capăt zilelor, potrivit stirilekanald.ro.

Bărbatul se află pe utilaj de peste şapte ore şi, potrivit unor surse, motivul invocat este neplata salariului.

La faţa locului se află echipaje de pompieri şi o echipă de negociatori care încearcă să îl convingă pe bărbat să renunţe la protest.

Andrei Sever Mureșan a fost în tinerețe un tenisman și ulterior un om de afaceri român. Sever Mureşan fost condamnat şi ulterior achitat pentru acuzaţiile de devalizare a băncii clujene Dacia Felix. In 1999 a fost arestat in Ungaria, in baza unui mandat emis de justitia elvetiana. A fost transferat in Elvetia, unde dupa un an a fost condamnat de Curtea Corecțională din Geneva la trei ani și jumătate de închisoare, într-un caz de escrocherie în valoare de 25 de milioane de dolari în detrimentul Băncii Dacia-Felix. În 2009, Mircea Hossu şi Sever Mureşan, acuzaţi că au devalizat Banca Dacia Felix, au fost achitaţi de către judecătorii constănţeni. Potrivit sentinţei, Hossu şi Mureşan nu au fost condamnaţi, ci doar au fost puşi să plătească o serie de daune şi despăgubiri Băncii Leumi, care a achiziţionat activele Băncii falimentare Dacia Felix.