Fiul lui Tudorel Toader a fost implicat într-un accident rutier

Fiul ministrului Justiției, Tudorel Toader, a fost implicat, marți, într-un accident rutier în Iași. În maşină mai era şi iubita lui. Andrei Teodor Toader şi iubita lui au fost transportaţi de urgenţă la spital. 

RomaniaTV.net
19 iun. 2018, 07:28
Fiul lui Tudorel Toader a fost implicat într-un accident rutier

Fiul ministrului Tudorel Toader conducea marţi dimineaţă o maşină dinspre Răducăneni spre Iaşi, iar în localitatea Chicerea a pierdut controlul volanului. Potrivit primelor informații, Andrei Teodor Toader, în vârstă de 21 de ani, ar fi adormit la volan și a lovit cu mașina mai multe podeţe.

„Sesizarea a fost făută în jurul orei 4.00 de către un bărbat. Poliţiştii au primit un apel prin 112 despre un accident care a avut loc pe DN28 pe raza localităţii Chicerea. Conducătorul autoturismului se îndrepta dintre localitatea Rîducăneni spre Iaşi. Înainte de a părăsi partea carosabilă, ar fi lovit mai multe podeţe aflate pe partea dreaptă a sensului său de deplasare. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero. Poliţiştii fac cercetări, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Din primele cercetări se pare că şoferul ar fi aţipit la volan şi ar fi pirdut controlul asupra direcţiei de mers. În urma accidentului, atât şoferul, cât şi pasagerul din dreapt au fost duşi la spital”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi, într-o intervenţie telefonică al România TV.

„Cei doi pacienţi au fost direcţionaţi spre Spitalul de Neurochirurgie după ce au fost investigat în prealabil la noi. Tânărul nu prezenta probleme de chirurgie sau ortopedie. Domnişoara a fost consultată de un ortoped, i s-a recomandat o orteză. Ambii sunt conştienţi şi stabili hemodinamic”, a spus coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, pentru Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie, Florin Grămadă, a declarat că pacientul nu doreşte să se furnizeze informaţii despre starea sa de sănătate. Medicul a afirmat că tânărul va rămâne internat pentru investigaţii medicale.