Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere stabilirea paternităţii: aduc martori şi înscrisuri

Unul dintre cei doi presupuşi fii nelegitimi ai regizorului Sergiu Nicolaescu a depus mai multe cereri la Judecătoria sectorului 1. Prima, prin care acesta solicita ca incinerarea să fie oprită, a primit termen în februarie, deşi nu mai are obiect. A doua cerere, pentru stabilirea paternităţii, se va judeca la primăvară, informează România TV.

07 ian. 2013, 09:59
Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere stabilirea paternităţii: aduc martori şi înscrisuri

Bărbatul care pretinde că este fiul regizorului Sergiu Nicolaescu se numește Vasile Rotaru și a solicitat încă de vineri suspendarea procedurii de incinerare a regizorului, potrivit evz.ro. Bărbatul are 32 de ani, fiind născut pe 1 aprilie 1980.

Prima cerere, legată de stabilirea paternităţii, are trei pagini, iar bărbatul scrie că a ştiut de la mama sa că tatăl său este o persoană foarte cunoscută în România, dar a aflat mai târziu că acesta este Sergiu Nicolaescu. El a adăugat că mama sa nu a dorit niciodată să facă publică această informaţie, pentru a aduce prejudicii carierei marelui regizor.

Fiul nelegitim s-a hotărât să introducă aceste acţiuni în instanţă de-abia când a văzut că actuala soţie a lui Sergiu Nicolaescu a hotărât incinerarea acestuia. El susţine că are suficiente dovezi prin care să demonstreze că tatăl său este Sergiu Nicolaescu şi spune că va aduce martori care să confirme relaţia dintre artist şi mama sa. De asemenea, el are şi alte probe concrete, în afară de testul ADN. Termenul stabilit pentru această cerere este de 15 mai 2013.

A doua cerere se referă la oprirea incinerării, dar evenimentul s-a petrecut deja, astfel că ea rămâne fără obiect. Totuşi, această cerere a primit şi ea termen, data de 5 februarie.