Fiul pilotului rănit în tragedia aviatică din Sibiu face un apel DISPERAT la oamenii care îl pot salva

Cinci dintre militarii morţi în tragedia aviatică din Sibiu vor fi conduşi astăzi pe ultimul drum, în Cluj, Mureş, Alba şi Olt. Fiul pilotul rănit în tragedia aviatică face un apel disperat, el cere ca oamenii să doneze sânge ca tatăl său să fie salvat.

25 nov. 2014, 08:24
Fiul pilotului rănit în tragedia aviatică din Sibiu face un apel DISPERAT la oamenii care îl pot salva

Un apel disperat a fost făcut de fiul pilotului Cornel Gabriel Titiana. Tânărul, care este unul dintre juniorii de la U Cluj, face apel pe site-ul oficial al clubului pentru ca oamenii să doneze sânge pentru tatăl său.

Citeşte şi Dosar penal pentru UCIDERE DIN CULPĂ în cazul elicopterului prăbuşit în judeţul Sibiu

Tatăl unui junior al clubului nostru are nevoie de sânge în urma tragediei aviatice din judeţul Sibiu. Pilotul Cornel Gabriel Titiana este în stare gravă la Spitalul de Arși din București, iar cine are posibilitatea şi e apt din punct de vedere medical să doneze sânge e aşteptat mâine (marţi), între orele 07:00-13:00, la centrul de Transfuzii de pe strada Nicolae. Balcescu, colț cu strada Paris.

Citeşte şi ELICOPTER PRĂBUŞIT SIBIU. Trei dintre militarii decedaţi au fost conduşi pe ultimul drum VIDEO

Donatorii sunt rugaţi să specifice numele pilotului Cornel Gabriel Titiana. Vă mulțumim tuturor!„, se arată în comunicatul pe site-ul clubului sportiv.