Fiul poliţistului ucis de interlop, MĂRTURII EMOŢIONANTE: „Tatăl meu a fost pe stradă, şi-a făcut datoria”

Mărturii emoţionante făcute de fiul poliţistului din Drobeta Turnu Severin, care a murit după ce a fost bătut în plină stradă de un grup de scandalagii. Cu ochii în lacrimi, tânărul spune că a sperat până în ultima clipă că tatăl său îşi va reveni, informează România TV. După operaţie, medicii i-au spus că bărbatul începe să-şi revină. Poliţistul a fost internat în comă la spitalul din Craiova. Noaptea trecută a făcut trei infarcte, iar medicii nu l-au mai putut salva. Omul a fost trântit la pământ de unul un interlop şi a rămas inconştient.

12 feb. 2016, 15:03
Fiul poliţistului ucis de interlop, MĂRTURII EMOŢIONANTE: „Tatăl meu a fost pe stradă, şi-a făcut datoria”

Poliţistul Constantin Barbu se afla în comă indusă la spitalul din Craiova de aproape două săptămâni. Medicii spun că agentul avea mai multe leziuni cerebrale extrem de grave, a făcut trei infarcte şi a murit. Fiul lui povesteşte că avea speranţe că tatăl lui îşi va reveni.

De trei ori i-a stat inima şi nu a avut ce să-i facă. Operaţia a decurs bine… S-a ţinut în aceeaşi comă ca să stea liniştit şi se hotărâse să înceapă trezirea lui lentă ca să nu se sperie. Şi dintr-o dată… Doctorii ne-au spus să stăm fără grijă că a trecut peste critic, şi acum… Tatăl meu a fost pe stradă, şi-a făcut datoria. Legile sunt prea slabe, deci nu sunt apăraţi. Infractorii sunt mai presus decât ei, au un tupeu fantastic„, a spus băiatul.

Starea gravă a pacientului nu s-a ameliorat, suferind stop cardiorespirator ireversibil la manevre de resuscitare„, a spus un medic.

Citeşte şi Poliţistul bătut cu bestialitate de un grup de scandalagii pe stradă a murit

Moartea poliţistului i-a şocat pe colegii lui.

S-a dus să-şi facă datoria. A avut armă, dar spre ghinionul lui a fost lovit din spate„, a adăugat un coleg de-al poliţistului.

Trebuie să ne gândim la sistemul legislativ. Dacă legile ar fi mai exigente sunt convins că nimeni nu va îndrăzni să ridice mâna asupra unor poliţişti„, a declarat Constantin Gheorghe, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

În noaptea tragediei, poliţistul local fusese trimis împreună cu un coleg să aplaneze un scandal. Atunci, unul dintre agresori i-a dat un pumn în faţă, iar agentul s-a lovit cu capul de o bordură.

Agresorul poliţistului este cunoscut drept un bărbat extrem de violent. În urmă cu patru ani şi-a bătut iubita până a băgat-o în spital. Între timp, agresorul a fost arestat preventiv. El nu a recunoscut însă nimic în faţa procurorilor.

Citeşte şi Poliţist bătut cu bestialitate şi abandonat în stradă. Agentul este în comă la spital