Fiul soţilor asasinaţi în Satu Mare, ridicat de la înmormântare de poliţişti şi reţinut pentru că şi-ar fi omorât părinţii şi bunica

Răzvan Mircea Rentea, fiul soţilor asasinaţi în Satu Mare, a fost reţinut de poliţiştii sătmăreni. Probele arată că el şi-a omorât părinţii şi bunica.

RomaniaTV.net
28 nov. 2017, 15:37
Fiul soţilor asasinaţi în Satu Mare, ridicat de la înmormântare de poliţişti şi reţinut pentru că şi-ar fi omorât părinţii şi bunica

In cursul zilei de marţi, anchetatorii au primit rezultatul probelor ADN. Astfel că la dosarul cauzei sunt probe ştiinţifice care arată că Răzvan şi-a omorât tatăl, mama şi pe bunica lui.

Răzvan Mircea Rentea, în vârstă de 33 de ani, a fost săltat de poliţişti chiar de la înmormântarea părinţilor şi dus la audieri. 

Potrivit procurorului Marius Iancu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, tânărul a fost dus la audieri şi în urma acestora a fost reţinut. Cel mai probabil, mâine va fi prezentant instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Citeşte şi Mai ceva ca în filmele de groază! SCENARIUL pus la cale de cel care şi-a ucis cu sânge rece părinţii şi bunica

Surse din rândul anchetatorilor spun că arma crimei nu a fost deocamdată găsită.

Localnicii afirmă că fiul soţilor Rentea s-a dovedit, în ultimele zile, foarte interesat de mersul anchetei şi a încercat în repetate rânduri să intre în casa în care a avut loc crima, dar nu a fost lăsat de către poliţişti.

Soţii Gheorghe Rentea (58 de ani) şi Niculina Rentea (55 de ani), precum şi mama femeii, Viorica Apan (79 de ani) au fost găsiţi morţi vineri dimineaţă, de către un vecin. Soţii erau morţi în curte, iar bătrâna, în casă.

Se crede că motivul asasinatului a fost jaful, într-un moment în care acasă era doar bătrâna. Cei doi soţi l-ar fi surprins pe atacator când au venit acasă, însă ar fi fost ucişi prin lovirea repetată cu un corp dur în cap, posibil un ciocan.