Fiul unei celebre cântăreţe a murit. Anunţul a fost făcut de managerul artistei

Cântăreaţa franceză Sheila a anunţat sâmbătă prin intermediul managerului ei, decesul fiului Ludovic Chancel, în vârstă de 42 de ani, potrivit Le Figaro.

08 iul. 2017, 09:59
Fiul unei celebre cântăreţe a murit. Anunţul a fost făcut de managerul artistei

„Cu durere, Sheila anunţă decesul fiului ei, Ludovic, survenit în noaptea de 7 spre 8 iulie”, potrivit comunicatului transmis de managerul Stéphane Letellier-Rampon. „Înhumarea va avea loc în intimitatea familiei. Pentru a respecta durerea unei mame în doliu, nu va exista niciun răspuns din partea Sheilei sau a anturajului ei pentru eventuale solicitări de presă”, precizează textul.

Ludovic Chancel era fiul unic al Sheilei – pe numele adevărat Annie Chancel – şi al cântăreţului Ringo (Guy Bayle). Cei doi s-au căsătorit în 1973 şi au divorţat în 1979. Ludovic Chancel a vorbit despre relaţia proastă cu mama sa, într-o carte publicată în 2005, în care i-a reproşat că nu s-a ocupat suficient de el.

El s-a căsătorit în 2013 cu manechinul Sylvie Ortega Munos. „Dragul meu pisoi, ai plecat să vezi dacă paradisul există”, a scris ea pe contul de Facebook. „Sunt de neconsolat”, a adăugat.

Sheila, în vârstă de 71 de ani, care a fost supranumită „mica logodnică a francezilor” în anii 1960, pregăteşte un nou album şi ar urma să cânte vara aceasta la Alhambra din Paris. Cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani, fiul ei a scris pe Facebook că-i urează „sănătate, dragoste, pace şi tot ce-i mai bun pentru viitor”. „Închei cu câteva cuvinte… Te iubesc”, a scris Ludovic.