Fiul unui procuror este căutat de poliţie după ce a provocat un accident şi a fugit. Tânărul are permisul suspendat

Fiul procurorului Ştefan Noajă, de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Ioan Bogdan Noajă, condamnat definitiv pentru trafic de droguri, este căutat de polițiști după ce, miercuri dimineața, a lovit un autoturism parcat și a fugit. Tânărul avea permisul suspendat, iar în mașină au fost găsite substanțe susceptibile a fi droguri, potrivit gazetanoua.ro.

RomaniaTV.net
24 aug. 2018, 08:19
Fiul unui procuror este căutat de poliţie după ce a provocat un accident şi a fugit. Tânărul are permisul suspendat

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că tânărul a fost identificat și este căutat de polițiști.

„În această dimineață, o persoană, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slatina, a acroșat un alt autoturism parcat, provocând pagube materiale. După eveniment, conducătorul auto a fugit de la fața locului. În urma verificărilor efectuate de polițiști, conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 22 de ani, din municipiul Slatina. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că acesta avea permisul de conducere reținut in vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice”, a declarat reprezentantul IPJ.

În cauza, polițiștii Biroului Rutier Slatina au întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Oamenii legii au predat ofițerilor SCCO ceea au găsit în mașină.

Noajă nu se află la prima ispravă de acest gen. Cel mai recent a fost prins de poliţişti, la volan, după ce consumase droguri, în luna ianuarie, la Potcoava, la o săptămână după o ispravă asemănătoare petrecută în Slatina.