Fiul Zinei Dumitrescu, dezmoştenit pentru că şi-a abandonat mama

Zina Dumitrescu îşi lasă fiul fără moştenire pentru că nu a avut grijă de ea. Acesta a abandonat-o în azil, de mai bine de trei ani şi nu i-a mai plătit cheltuielile.

19 ian. 2018, 15:12
Fiul Zinei Dumitrescu, dezmoştenit pentru că şi-a abandonat mama

Zina Dumitrescu a dus o viață de lux, până să ajungă în azilul care o găzduiește la bătrânețe.Înainte de a ajunge la azi, Zina avea bijuterii scumpe, blănuri de lux Terenuri pe care, se pare, fiul său a încercat să le vândă, dar nu a putut. Avea bijuterii scumpe, blănuri și alte multe lucruri de valoare, precum și două automobile, de care nimeni nu mai știe nimic. Ea mai deține însă și un apartament pe Calea 13 Septembrie, dar și câteva terenuri lângă Moara Vlăsiei.

Din tot ce i-a mai rămas, fiul ei riscă să nu mai primească niimic.

„Din punct de vedere juridic, nu mai are dreptul la aceasta. Legal, el era obligat să aibă grijă de părinte. Dacă nu, va fi dezmoștenit. El știe că eu i-am plătit datoriile la cimitir și că mă voi ocupa și de înmormântare”, a spus Ion Cassian, directorul casei de bătrâni, potrivit libertatea.

Pe lângă veniturile realizate de-a lungul carierei sale, fosta creatoare de modă provine și dintr-o familie înstărită. Tatăl său a fost comandant în garda regală, iar bunica din partea acestuia a fost contesă poloneză. De asemenea, și mama Zinei Dumitrescu i-a lăsat o moștenire frumușică.

Citeşte şi Din păcate, veşti triste. Este vorba de cunoscuta creatoare de modă Zina Dumitrescu