FLAGRANT ÎN MAMAIA. Mii de bunuri furate de la turişti, descoperite la un HOŢ de 64 de ani FOTO

Un bărbat de 64 de ani a fost prins în flagrant, în Mamaia, în timp ce spărgea o mașină, polițiștii descoperind, în locuința acestuia, o grămadă impresionantă de bunuri furate de la turiștii sosiți pe litoral.

RomaniaTV.net
27 iul. 2015, 16:34

După o urmărire în trafic, flagrantul a fost organizat în fața unui hotel din stațiunea Mamaia, unde inculpatul, Mihalache M, însoțit de o femeie de 49 de ani, a încercat să spargă o mașină înmatriculată în Galați, prin forțarea portierelor. Ca un bonus, polițiștii au descoperit că acesta conducea fără permis de conducere, potrivit Reporter NTV.

Citeşte şi HOŢI DISPERAŢI, trei lovituri în câteva minute. Infractorii s-au răsturnat cu una dintre maşinile furate VIDEO

În timpul perchezițiilor organizate la domiciliul acestuia a fost descoperită o cantitate impresionantă de bunuri sustrase de la turiști, fiind vorba de 30 de valize cu haine, zeci de laptopuri și aparate foto, precum și alte obiecte. Aduse la Poliție pentru a fi inventariate, toate acestea au umplut o încăpere întreagă.

Hoţul, alături de complicea sa, prefera stațiunile Mamaia și Eforie, în materie de automobile manifestând o înclinație evidentă spre mărcile Dacia Logan și Duster, ale căror portiere sunt destul de ușor de forțat. 

Citeşte şi Hoţii, tot mai ingenioşi când vine vorba de furat. Vezi cum au reuşit doi tineri să intre în casa unei familii