Flanco face angajări. Iată posturile vacante şi dacă te califici

Flanco angajează consilieri de vânzări, casieri, manipulanţi marfă, precum şi în posturi de web content specialist şi de online customer support. RomaniaTV.net vă spune ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi şi până când primesc CV-uri pentru aceste poziţii. 

RomaniaTV.net
19 mai 2015, 07:20
Flanco face angajări. Iată posturile vacante şi dacă te califici

Flanco angajează consilieri de vânzări, casieri, manipulanţi marfă în Bucureşti.

Candidaţii potriviţi pentru aceste posturi au foarte bune abilitati de comunicare şi negociere; au abilităţi de analiză şi planificare; au cel puţin studii medii; sunt rezistenţi la stres, muncitori, orientaţi spre clienţi; ştiu să opereze în Word şi Excel.
12 iunie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi. Amănunte, aici.

Flanco angajează un web content specialist în Bucureşti.

Te califici pentru această poziţie dacă ai cunoştinţe de bază de copy-editor, copywriter, Office, de Adobe Photoshop şi Gimp. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe foarte bune de ortografie şi gramatică, are abilităţi şi cunoştinţe tehnice de scriere pentru produse şi folosirea de keyword-uri, hyperlink-uri şi elemente de navigare în descrierile realizate; are abilităţi de organizare a sarcinilor primite, şi de colectare a informaţiilor din mai multe surse, pentru a crea conţinut nou şi de calitate, în termene scurte.
Detalii găsiţi aici.

Flanco angajează omul potrivit pentru poziţia online customer support în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare absolvite sau în curs de absolvire (Marketing, Comunicare); are minimum doi ani experienţă în vânzări online, vânzări, relaţii clienţi; este orientat către clienţi, dinamic, proactiv, are excelente abilităţi de comunicare şi foarte bune cunoştinţe de operare Excel, Word, baze de date.
Amănunte, aici.
18 iunie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru aceste poziţii.