Flanco face angajări la nivel naţional. Vezi dacă te califici

Flanco angajează consultanţi de vânzări în Arad, Reşiţa, Brăila, Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Timişoara, Cluj-Napoca, Deva, Iaşi, Oneşti, Roşiorii de Vede. RomaniaTV.net vă spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
26 mai 2014, 07:52
Flanco face angajări la nivel naţional. Vezi dacă te califici

Flanco angajează postul de consultant de vânzări la Arad, Reşiţa, Brăila, Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Timişoara, Cluj-Napoca, Deva, Iaşi, Oneşti, Roşiorii de Vede.

Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin doi ani experienţă relevantă într-o poziţie similară, preferabil în domeniul vânzărilor de produse IT & C/electronice & electrocasnice, ai spirit de echipă, prezenţă agreabilă, excelente abilităţi de comunicare şi prezentare.

7 iunie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul de consultant de vânzări disponibil la Cluj-Napoca, Deva, Iaşi, Oneşti, Roşiorii de Vede, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Până pe 12 iunie se primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante la Flanco în Brăila, Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Timişoara.
Amănunte, aici.

19 iunie este ultima zi în care recrutorii primesc CV-uri pentru postul vacant la Flanco în Arad şi Reşiţa. Detalii, aici.