Flanco.ro

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice şi electrocasnice. Cu un număr de 900 de angajaţi, compania deţine o reţea de 78 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 50 de oraşe. Oferta Flanco, disponibilă în magazine şi pe site-ul www.flanco.ro, include o gamă variată de produse, pachete de creditare – prin intermediul mai multor parteneri financiari, servicii pentru întreaga familie şi pentru companii. Flanco a înregistrat la sfârşitul anului 2012 o cifră de afaceri de 137 de milioane de euro şi deţine o cotă de piaţă de 13% din vânzările realizate în magazine, fiind al doilea mare jucător din piaţă. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi site-ul www.flanco.ro.

21 nov. 2013, 22:46
Flanco.ro

Flanco și Flanco World sunt două rețele de magazine de produse electronice, electrocasnice și IT&C din România, operate de compania Flamingo. Compania a fost înființată de omul de afaceri Florin Andronescu, iar numele Flanco vine de la Florin Andronescu Company. În iulie 2008 rețeaua număra 64 de magazine Flanco și 21 de unități Flanco World. În mai 2011, rețeaua de magazine Flanco a ajuns la 75 de magazine, având o suprafață de retail de 35.000 de metri pătrați.

BLACK FRIDAY 2014: Tot ce trebuie să ştii despre cele mai importante reduceri ale anului

În septembrie 2010, un pachet de 60% din Flanco a fost cumpărat pentru 14 milioane de euro de către compania Asesoft Web, deținută de Iulian Stanciu și Sebastian Ghiță, acționari ai grupului Asesoft. Restul de 40% din companie este deținut de ING, UniCredit Țiriac Bank și BRD – Groupe Société Générale, bănci care au creditat compania în perioada de extindere și cărora Flanco nu le restituiseră banii[6]. Flanco a intrat în insolvență în decembrie 2009 după ce negocierile pentru restructurarea datoriei de 17,5 milioane de euro către ING au eșuat, însă prin achiziția de către Asesoft Web, compania ar trebui să iasă din insolvență în perioada urmatoare. Zece milioane dintre cele 14 oferite de Asesoft Web au fost folosite pentru plata creditorilor
Număr de angajați în 2011: 630

Flanco.ro: Cifra de afaceri în 2009: 70 milioane euro 

Detalii despre Black Friday 2013 Flanco

Ce este „Flanco pentru afaceri”?
Ce ofera „Flanco pentru afaceri”? De ce sa alegi „Flanco pentru afaceri”?
„Flanco pentru afaceri” reprezintă angajamentul nostru în mediul business prin care vă oferim tehnologiile și inovațiile care vor ajuta compania dumneavoastră să se dezvolte.

Cardul de fidelitate Flanco
Garanția All Inclusive Cardul cadou Flanco
Beneficiați de discounturi în funcție de nivelul achizițiilor cumulate și, în plus, un bonus de 10% în puncte la prima achiziție.