Flashmob cu trolere, în faţa sediului PSD Sibiu. Oamenii atrag atenţia asupra faptului că tot mai mulţi români vor să plece din ţară

Publicat: Duminică, 17 Decembrie 2017 13:11 // Actualizat: Duminică, 17 Decembrie 2017 14:10 // Sursa: romaniatv.net

Al şaptelea fashmob în faţa sediului PSD din Sibiu a avut loc, duminică, la prânz, câteva sute de persoane venind cu trolere pentru a atrage atenţia asupra faptului că mulţi români, în special tineri, sunt atât de dezamăgiţi încât se gândesc serios să plece din ţară.

Foto: Facebook: Va vedem din Sibiu

Pentru a şaptea zi consecutiv, sibienii s-au strâns la prânz în ceea ce au denumit „Zona liberă de corupţie", aflată peste drum de sediul organizaţiei judeţene a PSD Sibiu.

Câteva sute de persoane au participat la al şaptelea flashmob, cei mai mulţi dintre ei venind cu trolere.

"Tematica e legată de faptul că mulţi români, tineri în special, sunt atât de dezamăgiţi de situaţia politică actuală şi revoltaţi de modificările aduse legilor justiţiei (şi implicaţiile lor), încât se gândesc serios să plece din ţară. Să emigreze. Vorbim despre tineri, familii, destine", au transmis organizatorii.

Potrivit reprezentanţilor comunităţii "Vă vedem din Sibiu" s-au alăturat mişcării protestatari din mai multe oraşe.

"Astăzi în Sibiu, mâine-n toată ţara! Mişcarea «#vavedem» numără acum 10 locaţii pe harta României: Bucureşti, Sibiu, Braşov, Constanţa, Bârlad (felicităăări, Bârlad!), Iaşi, Craiova, Galaţi, Cluj, TImişoara. Împreună suntem puternici!", se arată pe pagina oficială a protestului.

Sibienii sunt decişi să nu renunţe, cu atât mai mult cu cât săptămâna viitoare este decizivă pentru modificarea legilor justiţiei.

Protestul mut de la Sibiu, de tipul "sit-in" a fost demarat încă de luni şi a durat 60 de ore neîntrerupt. Ulterior, protestul a fost suspendat în semn de respect pentru Regele Mihai, însă, zilnic, la prânz, este organizat un flashmob.

Citeşte şi Flashmob în faţa sediului PSD Sibiu: Oamenii au adus garoafe albe şi foi cu citate din Regele Mihai VIDEO

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
flashmob flashmob sibiu protest cu trolere sediu PSD
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6495
RON
10 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H