Flori Dinu, omul cheie în dosarul Hexi Pharma. Ştie toate secretele lui Dan Condrea

Directorul general al Hexi Pharma, Dan Condrea, a rămas pentru anchetatori omul cheie în dosarul dezinfectanţilor neconformi. Despre Flori Dinu, jurnalistul de investigaţie Cătălin Tolonan, scrie că este cea care ştia fiecare pas al lui Dan Condrea şi fiecare contract semnat cu spitalele.

24 mai 2016, 14:20
Flori Dinu, omul cheie în dosarul Hexi Pharma. Ştie toate secretele lui Dan Condrea

Flori Dinu s-a angajat la Hexi Pharma, în 2000, la şase ani după ce a absolvit Liceul sanitar din Bucureşti, potrivit contului ei de Facebook. În cei 16 ani a reuşit să afle multe dintre secretele companiei pe care o conducea cot la cot cu Dan Condrea. Tolo.ro scrie că Flori Dinu era cea care avea toate legăturile cu directorii de spital şi cu mogulii sistemului medical.

Condrea nu se băga peste contractele din spitale, Florina Dinu le ştia. (…) Era cea participa la licitaţii şi-i coordona pe agenţii de vânzări. Prin ei circulau banii veniţi din străinătate. Flori Dinu nu era o simplă angajată. Puterea ei în firmă era mult mai mare decât cea a unui director. Ea neagă orice legătură recentă cu fabrica şi cu diluarea, dar pe reţetele de acum cîţiva ani apare şi semnătura ei„, au afirmat oamenii care cunosc afacerea Hexi Pharma pentru tolo.ro.

Dan Condrea îşi ţinea banii în conturi din străinătate, iar, la un moment dat, trecuse formal mai multe firme off-shore pe numele unor angajaţi, printre care şi mâna lui dreaptaă, Flori Dinu, potrivit unor surse din Hexi Pharma.

Angajaţii Hexi Pharma au declarat pentru tolo.ro că din cauza puterii pe care o avea în faţa oamenilor din Ministerul Sănătăţii şi directorilor din spitale, Flori Dinu devenise arogantă.

CITEŞTE ŞI: Hexi Pharma, prejudiciu de 51 de milioane de lei, anunţă Parchetul General