Florian Walter, ameninţat că va fi ucis. Denunţ exploziv împotriva unui membru al grupului de la Monaco

Familia lui Florian Walter îl acuză pe omul de afaceri Dragoş Dobrescu, unul dintre membrii grupului de la Monaco, de ameninţări cu moartea. Acest denunţ vine la doar câteva zile după ce nora fostului director SRI, Virgil Măgureanu, susţinea şi ea că Dobrescu l-a ucis pe Codruţ Marta, alături de Elan Schwartzenberg.

16 mart. 2016, 15:11
Florian Walter, ameninţat că va fi ucis. Denunţ exploziv împotriva unui membru al grupului de la Monaco

Omul de afaceri Florian Walter a depus miercuri un denunţ la DNA în care susţine că a fost ameninţat cu moartea de către unul dintre membrii grupului de la Monaco, Dragoş Dobrescu. Prin intermediul cumnatei sale el a depus o plângere la poliţie în care îl acuză pe Dragoş Dobrescu că ar fi încercat să îl omoare. De altfel, în cererea pe care a făcut-o pentru a fi adus în ţară el a specificat că vrea să se întoarcă în România cât mai repede pentru că îi este ameninţată familia şi cineva vrea să îi fure afacerea.

Citeşte şi Milionarul Florian Walter, denuţuri BOMBĂ la DNA: Le-am dat ŞPAGĂ lui Oprescu şi lui Vanghelie

Tot miercuri, Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a afirmat la ieşirea de la DNA Ploieşti, că va merge la Secţia 3 de Poliţie din Bucureşti unde va depune probe pentru a dovedi că a fost ameninţată de persoane implicate în dosarul Romprest. Întrebată de către jurnalişti de ce face aşa târziu denunţuri despre ceea ce ştie de mai multă vreme, fosta noră a lui Virgil Măgureanu a răspuns: „Mi-e frică!„, adăugând că nu îi este uşor să facă acest lucru.

Citeşte şi Alina Măgureanu a DEZVĂLUIT cine l-a lichidat pe Codruţ Marta VIDEO

Alina Măgureanu susține că a auzit discuții între Dragoş Dobrescu şi Elan Schwartzenberg în care se vorbea despre lichidarea lui Codruț Marta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul dispariţiei lui Codruţ Marta. Procurorii iau măsuri după denunţul privind uciderea sa

Codruţ Marta a dispărut în luna mai a anului 2012, pe numele lui solicitându-se un mandat de arestare pentru complicitate la evaziune fiscală și constituire a unui grup infracțional organizat. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de el.