Floricica Dansatoarea, printre concureţii surpriză de la „Chefi la cuţite”. Va reuşi să-i impresioneze pe cei trei juraţi?

Jurizările pe nevăzute continuă marţi seară, la "Chefi la cuţite". Invitaţi surpriză vor încerca să-i impresioneze pe cei trei juraţi cu preparatele lor.

26 sept. 2017, 13:39
Floricica Dansatoarea, printre concureţii surpriză de la „Chefi la cuţite”. Va reuşi să-i impresioneze pe cei trei juraţi?

Printre cei care vor încerca să-i impresioneze pe chefi se află şi renumita Floricica Dansatoarea. Aceasta îşi va face simțită prezența încă de la bancul de lucru în cel mai original mod. Reacțiile chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în momentul în care va intra în platou, dar și spectacolul din fața mesei de jurizare sunt printre deliciile acestei seri.

Cu un desert excepțional va surprinde și frumoasa Gina Pistol, ce-și va pune în valoare talentul din bucătărie pentru a-i face o surpriză juratului preferat. Dacă gustul de ciocolată îi va cuceri inima lui chef Cătălin Scărlătescu, rămâne să vedeți în această seară.

Pariurile dietelor, glumele de culise ce întețesc competiția de la masa de jurizare și poveștile de viață din spatele farfuriilor lansate pe banda misterelor fac parte din ediția din această seară, ce începe de la ora 20:00, pe Antena 1.

Citeşte şi CHEFI LA CUŢITE 2017, concurent surpriză. Eroul român de la Londra intră în concurs