Florin Andone, dublă senzaţională în Spania VIDEO

Florin Andone a reuşit cel mai bun meci de la venirea la Deportivo La Coruna. În partida cu Real Sociedad (5-1), atacantul român şi-a trecut în cont prima sa dublă în Primera Division.

06 dec. 2016, 07:19
Florin Andone, dublă senzaţională în Spania VIDEO

Florin Andone a egalat astfel un record care îi aparţinea lui Gabi Balint, din 1992: a devenit al doilea român care înscrie cel puţin un gol în patru meciuri consecutive.

„Aceasta este drumul pe care trebuie să continuăm. Avem câteva meciuri în care am jucat bine şi am fost răsplătiţi pentru evoluţiile bune, pentru că fotbalul a fost cu noi nu neapărat nedrept, dar am avut ghinion. În sfârşit a venit şi ziua noastră şi sunt foarte fericit că am reuşit să înscriu pentru aceşti suporteri.

Sunt foarte fericit, muncesc zi de zi ca să înscriu, pentru asta m-a transferat Deportivo, ca să marchez goluri. Este adevărat că traversez o perioadă bună, dar trebuie să rămân cu picioarele pe pământ şi să muncesc la fel.

Am mai spus-o, e o chestiune de moment, sunt perioade negative şi pozitive, erau momente în care nu puteam să înscriem, acum reuşim să marcăm cu uşurinţă. Trebuie să încercăm să ne apărăm bine şi să marcăm la fel de mult. Suntem fericiţi pentru că eu cred că muncim bine, zi de zi. Merităm toţi felicitări, atât staff-ul tehnic cât şi jucătorii. Suntem uniţi şi merităm victoria pentru că muncim din greu”, a declarat Florin Andone.

VIDEO AICI.