Florin Andone trăieşte o DRAMA URIAŞĂ. „Nu mă simt bine!”

Florin Andone a rămas la Deportivo La Coruna deşia  avut în vară oferte imense de la cluburi din Rusia şi Anglia. Acum spune că decizia de a rămâne la gruparea din Galicia nu a fost cea mai bună, mai ales că a ajuns rezervă.

17 nov. 2017, 15:21
Florin Andone trăieşte o DRAMA URIAŞĂ. „Nu mă simt bine!”

Florin Andone regretă că a rămas la Deportivo La Coruna, deşi putea să câştige mult mai bine la alte echipe.

„Am avut oferte exorbitante. Puteam să câştig mai mult de dublu faţă de acum şi nu am forţat lucrurile. În vară am discutat cu Mel şi cu Richard Barral şi le-am spus: vreau să rămân. Mă simt încrezător şi important. Însă acum gândesc altfel şi mă îndoiesc că decizia de a rămâne a fost cea mai bună. Nu vreau să plec de la Deportivo, dar lucrurile trebuie să se schimbe. Nu mă simt bine şi nu sunt mulţumit. Încerc să nu mă gândesc la asta, dar în zilele de meci aproape că nu mai rezist, îmi vine să plâng. Să treci de la a fi titular indiscutabil şi dorit de multe echipe la a nu juca este foarte greu”, a declarat Florin Andone într-un interviu pentru As.

Interviu Florin Andone: Viaţa mea s-a schimbat, important e să nu mă schimb eu VIDEO

Atacantul român a subliniat că trece printr-o perioadă dificilă: „Nu am mai trăit o astfel de situaţie de mai multe sezoane. De patru sau cinci sezoane jucam aproape în fiecare meci. Acum joc foarte puţin, în multe meciuri sunt rezervă… este o situaţie foarte neplăcută. Au existat oferte foarte mari pentru mine şi nu mi-am dorit să plec. Însă nu are sens să gândesc negativ şi să plâng, asta nu rezolvă nimic. Voi munci şi voi da totul pentru a se conta pe mine şi vom vedea ce va fi în următoarea lună şi jumătate”.

„Îmi place la Depor, îmi place oraşul, fanii mă iubesc… Nu mi-ar plăcea să îmi fac din nou bagajele, aş vrea să rămân, dar vreau să joc. Am 24 de ani şi nu accept să fiu pe banca de rezerve. La 33 de ani sau mai mult da, dar nu la 24 de ani. Vreau să îmi câştig un loc în echipă, vreau să fiu titular şi să ajut”, a mai spus Florin Andone.