Florin Busuioc a revenit la Pro TV! Primele imagini cu îndrăgitul prezentator

Primele imagini cu actorul, după ce a făcut infarct, sunt dovada că Florin Busuioc se simte mult mai bine, iar toți cei care îi apreciază activitatea desfășurată de-a lungul timpului pot să răsufle ușurați.

12 dec. 2018, 06:00
Florin Busuioc a revenit la Pro TV! Primele imagini cu îndrăgitul prezentator

Pe site-ul stirileprotv.ro a apărut un articol despre Busu. “Busu este bine şi se pregăteşte să revină cu Vremea şi Problema lui Busu” este titlul materialului.

“Colegul nostru şi îndrăgitul prezentator Florin Busuioc este bine şi se pregăteşte să revină pe TV.

Florin Busuioc s-a fotografiat alături de Ovidiu Oanță, reporter Pro TV, iar fotografia a fost postată pe pagina acestuia de Facebook.

Florin Busuioc se pregăteşte să vă spună din nou cum va fi vremea şi de asemenea să vă pună mintea la încercare cu Problema lui Busu”, scrie sursa citată.

„Florin Busuioc se află în concediu medical şi se reface în după intervenţia suferită în urmă cu câteva săptămâni. Ştirea conform căreia acesta ar fi fost concediat nu conţine nici o urmă de adevăr“, au declarat cei de la Pro TV pentru Adevărul.

Momentan, Busu este înlocuit la rubrica Meteo din cadrul Ştirilor Pro TV de Ramona Păuleanu (33 de ani), care a mai prezentat vremea şi în trecut şi este şi reporter al postului.